Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

eneskaya6

80+ Silver
Arkadaşlar Comnet boka saplanmış durumda bi yerden ödenek vs gelmezse buradan cıkamaz kolay kolay ya da her ay bi önceki borcunu ödeyip kalan borcu diğer aya devrederek hizmetlerini actıracak. ben dün türknete geçtim sizde düşünmeden geçin THH başvurun sonra. örnek isterseniz ;
Ekran Resmi 2024-12-10 13.15.55.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,261
İsim
Diyarhan
Herkese geçmiş olsun ne kadar erken paranızı geri alırsanız o kadar iyi. Firma batış gösterirse parayı almak daha zor olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hasan yüksel
Bende de durum aynı çıldırmak üzereyim.
abdullah abi destek verirmisin konu açtım bu konu hakkında tüketici hakem heyeti ve btk ya başvurumuzu yapalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dava edip icra ve haciz ile bunlardan kurtuldum. Kalanlara Allah sabır versin. Açıklama vs. beklemeyin. Problem düzeldiğinde bir metin yayınlarlar: Sağlayıcı firma kaynaklı oluşan problemlerden dolayı hizmet kesintisi yaşadığınız gün kadar internet sürenize ekleme yapılmıştır.
hocam nasıl dava ettiğiniz hakem heyeti ile mi

Alırsınız. THH kararına uymadılar. Bende şirketin hesaplarına ve araçlarına haciz koydurdum. Hiç sesi çıkmayan firma ertesi gün tüm mahkeme masraflarını, benim kalan günlerimi faiziyle birlikte hacizi kaldırmak için yatırmak zorunda kaldı.
hocam nasıl oldu bu olay ben thh ye başvurdum btk ya da şikayet ettim

Alıntıyı görüntüle
şuan prime saati değil o yüzden bir sıkıntı yok ama gece yoruyor baya.
Dun tekrar var mıydı problem

abdullah abi destek verirmisin konu açtım bu konu hakkında tüketici hakem heyeti ve btk ya başvurumuzu yapalım

Btk şikayetini nasıl yaptın firma çıkmıyorki ki yapsan dahi btk boş beleş firma hiçbir vasfı yok thh verdiysen o etkili olur btk'ya ancak dilekçe gönderip şikayet edebilirsin çünkü firmanın 200.bin abonesi olmadığı için çıkmıyor btk'da

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,118
İsim
Emre siyah

Btk şikayetini nasıl yaptın firma çıkmıyorki ki yapsan dahi btk boş beleş firma hiçbir vasfı yok thh verdiysen o etkili olur btk'ya ancak dilekçe gönderip şikayet edebilirsin çünkü firmanın 200.bin abonesi olmadığı için çıkmıyor btk'da
Vardı tabii ki.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

THH şikayet ettim. 90 günde savunma bile yapmadılar. Uzun sürdü ama THH sonucuna göre de icraya ardından da hacize verdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hasan yüksel

hocam altyapı telekom olduğu için telekomdan şikayet ettim umarım dikkate alınır bilmiyorum artık

THH şikayet ettim. 90 günde savunma bile yapmadılar. Uzun sürdü ama THH sonucuna göre de icraya ardından da hacize verdim.
icraya vermek için avukat tuttunuz mu

Mr.White

80+ Bronze
Bugün oturduğum site hariç tüm cadde'de gigafiber olduğunu öğrendim :D yazdım türknet'e haber vereceklermiş umarım çözebilecekleri bir şeydir de direkt geçerim. akşam da comnet patlak durumda mı bı atarım ss

Reyconjeff

80+ Bronze
Bugün oturduğum site hariç tüm cadde'de gigafiber olduğunu öğrendim :D yazdım türknet'e haber vereceklermiş umarım çözebilecekleri bir şeydir de direkt geçerim. akşam da comnet patlak durumda mı bı atarım ss
Hocam işiniz çözülecektir. Yakın mesafade var ise çekim yapıyorlar

hocam altyapı telekom olduğu için telekomdan şikayet ettim umarım dikkate alınır bilmiyorum artık

TT'nin vereceği cevap şu bizim alt yapımızda olmadığınız için firmanizla iletişime geçin :) bende aynısını yaptım 50 kere şikayet ettim tt'yi sonuç bu şekilde cevap'dı

Hocam işiniz çözülecektir. Yakın mesafade var ise çekim yapıyorlar
TT 'nin alanindaysan işin zor hocam

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Hayır. Avukata gerek yok. Her dilekçeyi kendiniz verebiliyorsunuz. Zaten google üzerinde örnekleri var. Eğer uygun değilse oradaki memurda bilgi veriyor.

Top Bottom