Yardım Netspeed tavsiye eder misiniz ?

Reaksiyon skoru
80
100 mbps paketini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz yoksa benzer fiyatlı millenicom da düşünülebilir mi ? Türk Telekom kullanıyordum ve aşırı memnundum ancak taahhüt bitip fiyatlar bayagi yükselince iptal ettim.

Önceden kullandığın internette bağlantı sorunları, İnternet kopmaları falan yaşamadıysan yani altyapında herhangi bir sorun yoksa dilediğin internet sağlayıcısını bağlatabilirsin.

100 mbps paketini almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz yoksa benzer fiyatlı millenicom da düşünülebilir mi ? Türk Telekom kullanıyordum ve aşırı memnundum ancak taahhüt bitip fiyatlar bayagi yükselince iptal ettim.
Millenicom bayiliği olan bir ablam var, Vodafone var şu anda hızlarım epey düşük taahhüt bitmek üzere. Abla yapıyor muyuz bana bir internet dedim, hayır sakın bulaşma dedi kendisi bayi bak. Aslında şunu söyleyebiliriz hiçbir market, internet sağlayıcı gıda firması neyse konuyu dağıtmayalım bizi düşünmüyor, bize iyi olan için uğraşmıyor. O yüzden en mantıklı seçenek hangisine elimizi verirsek kolumuzun daha azını kaptırırız sorusunu cevaplamak. Türknet vs. hepsinde şikayet var seçin yapmak zor.

Geri