Arama sonuçları: *

• Users: LRXX
  • Order by date
  1. LRXX

Yardım Yanlışlıkla sos çağrısı gönderdim başka yerlere göndermiş olabilirmi?

Telefonum huwawei ve 5 kere güç butonuna basınca çağrı mesajı gönderiliyor telefonumda normal uğraşırken aniden dondu ekran kapandı dokunmatik gitti ama ses geliyordu bende açılsın diye yanlışlıkla çok bastım güç butonuna Ben ayarladığımda sadece babama ve ablma mesaj gidiyordu onlara gitmiş...
  2. LRXX

Tlauncher de RTX açılabilir mi?

+ shader kullanmak için optifine dediğimiz bi eklendi gerekli bu tlauncher içinde var fakat bende çalışmıyor siz deneyebilirsiniz çalışmazsa optifine sitesinden indirip ordan girmeniz gerekmekte
  3. LRXX

Tlauncher de RTX açılabilir mi?

https://shadersmods.com/category/shaderpacks/ bu siteden indirebilirsin bazılarında kalite seçmede mevcut medium ultra gibi youtubeda nasıl kurucağına ilgili videolar var internete direk shaderpacks yazarakta ulaşabilirsin nasıl kurucağına dair istersen youtubedan bi video atabilirim
  4. LRXX

Windows 11' Geçmelimiyim?

Son yaklaşık 1 hafta önce bana böyle bir şey geldi windows 11 hoşuma gitti ama sorun yaratırmı diye korkuyorum internetten araştırdım güncelleme yoluyla yapanlarda sorun çıkabiliyormuş ben sıfırdan temiz kurulum yapacağım fakat windows 10dan herhangi kötü eksisi varmı? internetten testlere...
  5. LRXX

Laptopu en fazla nasıl soğutabilirim

teşekkürler şuan elimde media marktan aldığım https://www.hepsiburada.com/frisby-fnc-5230st-oyuncu-notebook-sogutucu-stand-p-HBV0000081EVY?magaza=Hepsiburada var ama daha iyi soğurabilecek bir şey olursa alırım 1635882688 o kadar sıkıntı olurmuki ona göre çok fazla ısınır ilerde sıkıntı yaşanır...
  6. LRXX

ekim 2020 diye hatırlıyorum 1635881968 onu excalibur ömür boyu bakım diye yapıyor diye biliyorum olmazsa onu göndereceğim
  7. LRXX

anladım, daha iyi soğutma için öneriniz varmı?
  8. LRXX

Elimde Excalibur g780 (rtx 3060 i7 10th 32gb ram) modeli var ve laptop valo cs gibi oyunlarda işlemci aşırı ısınıyor fps yüksek veriyor işlemci 90-95 e kadar çıkıyor bu uzun vadede sıkıntı olurmu halihazırda bir soğutucum var ne kadar fayda ediyor bilmiyorum onun testlerini yapacağım ama daha...
  9. LRXX

Forzanın yanına asetto corsa alınır mı?

Forza serisinin aşırı hastasıyım, steamde indirimde asetto corsayı görünce alsammı diye düşünüyorum oynayan çok fazla insan var ama biraz arada kaldım forza oynarken asetto corsa geçince sararı diye
  10. LRXX

Forzanın yanına asetto corsa alınır mı?

Forza horizon 5 çıktığında alacağım fakat bir sorum var assetto corsada çok oynayan var forzada olmayıp asetto corsada olan bir şey varmı? asetto corsa hazır indirimdeyken almalımıyım sizce?
  11. LRXX

Evime fiber altyapı bağlanması için ne yapabilirim?

Evime fiber altyapı bağlatmayı düşünüyorum hemen alt ve üst sokakta fiber kabloları var bizim bina çok dik bir yokuşta nasıl başvuru vs. nasıl yapabilirim?
  12. LRXX

Kendi yaptığım drona telefondan görülücek kamera nasıl ekleyebilirim?

Merhaba ben şu videodaki gibi bir drone yapmak istiyorum fakat internetten araştırdığım kadarıyla ya fpv yada harici kamera koyuyorlar çekim bittikten sonra bakıyorlar ben djı gibi bi uygulamadan telefonda kamera canlı olarak gözükmesini istiyorum harici bi kamera takıp ondan telefona bağlanmayı...
  13. LRXX

Berbat türk telekom internetime ne yapabilirim

Aslında bütçe çok önemli değil ankarada yaşıyorum millenicomla türknet iyi internetler bildiğim kadarıyla birkaç arkadaşım kullanıyor internetleri çok iyi ama biraz korkuyorum yayıncılar genellikle superonline kullanıyor o yüzden bir tereddütte kaldım Bina biraz eski büyük ihtimal VDSL portu...
  14. LRXX

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler türk telekomda bu saatten sonra bir şey olmayacak gibi açıkçası millenicomdan biraz korkuyorum çok bilinmeyen yeni bir marka yayın açmaya planlıyorum iyi bir internete ihtiyacım var geçebilirsen türkcelle geçicem yada çok önerirseniz oda olabilir sonuçlar şu...
  15. LRXX

Uzun zamandır türk telekom kullanıyorum uzun zamandırda şikayetçiyim o kadar düşük hızar veriyorki yüzlerce kez müşteri temsilcisini arayıp düzelttirmemize rağmen hala böyle ben bu internetimi değiştiriyeyim ne yapamam gerek paket yükseltmek istesem nasıl yaparım veya alt yapıma nasıl bakarım...
  16. LRXX

27inç 144/165hz Çöz: 2k monitör önerisi

Bu gözümden kaçmış büyük ihtimal onu beklemezsem bunu alırım hoşuma gitti bu
  17. LRXX

Dolaşırken yeni farkettim msi ında aynı fiyata varefsane 165hz 2k monitörü var bu nasıl gigabyte şuan 4320tl fiyatını düşmesini beklemezsen bunu aırım nasıl bu ürün link ...
  18. LRXX

pardon tam okumamışım belki biraz daha darlarsam bütçemi alabilirim bu monitörü özellikleri çok iyi darlayamssam ya msi yada samsungun monitörlerinden birini alırım
  19. LRXX

Dediğiniz monitörlerde iyi fakat 100-200tl daha koyup msimı almak mantıklı onumu almak mantıklı yanlış bir şey söylemeyeyim belki farklı özellikleri vardır veya daha iyidir bilinçlenmek için soruyorum sizce hangisini alıyım 1626379416 Monitör çok iyi fakat 4320tl çok fazla bide 2 monitör setup...
  20. LRXX

Merhaba yeni bir setup kutuyorum o yüzden 2 moniörlü bir sistem düşünüyorum normalde 27 inç 1080p 165hz bakıyordum okuduğuma göre 27inç 1080p kötü olurmuş yani pixeller fln sayılır dediler o yüzden 2k çözünürlüğünde bir monitör istiyorum aslında 144hz 27 inç 2k bir msi monitör buldum link...
Top Bottom