Neler Yeni

Laptopu en fazla nasıl soğutabilirim

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Elimde Excalibur g780 (rtx 3060 i7 10th 32gb ram) modeli var ve laptop valo cs gibi oyunlarda işlemci aşırı ısınıyor fps yüksek veriyor işlemci 90-95 e kadar çıkıyor bu uzun vadede sıkıntı olurmu halihazırda bir soğutucum var ne kadar fayda ediyor bilmiyorum onun testlerini yapacağım ama daha iyi soğutmak için bi öneriniz varmıdır?

Örn:
bu videodakiyle nerdeyse aynı laptop işlemcim bi tık daha az ısınıyor bi tık daha fazla fps veriyor ama onuda windows ayarı yaptıktan sonra oldu

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
okr
Elimde Excalibur g780 (rtx 3060 i7 10th 32gb ram) modeli var ve laptop valo cs gibi oyunlarda işlemci aşırı ısınıyor fps yüksek veriyor işlemci 90-95 e kadar çıkıyor bu uzun vadede sıkıntı olurmu halihazırda bir soğutucum var ne kadar fayda ediyor bilmiyorum onun testlerini yapacağım ama daha iyi soğutmak için bi öneriniz varmıdır)

Örn:
bu videodakiyle nerdeyse aynı laptop işlemcim bi tık daha az ısınıyor bi tık daha fazla fps veriyor ama onuda windows ayarı yaptıktan sonra oldu
o derecelerde frekans kısar sıcaklıktan dolayı ve uzun süreli kullanımda zarar verebilir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Excalibur serisi ısınıyor. Laptop soğutucusu kullanabilirsin ancak MAKSİMUM 7 derece etkileyebilir.

Joussef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Sami İşler
İçini açıp kaliteli termal macun ile yenileyip fanını temizlemek birde iyi bir soğutucu başka bir şey yok galiba

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
O dereceler normal değil zaten dostum. Alalı ne kadar oldu?

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumu iyi olan bunu gordum

teşekkürler şuan elimde media marktan aldığım https://www.hepsiburada.com/frisby-...tucu-stand-p-HBV0000081EVY?magaza=Hepsiburada var ama daha iyi soğurabilecek bir şey olursa alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar sıkıntı olurmuki ona göre çok fazla ısınır ilerde sıkıntı yaşanır gibi bir şey derseniz yaza doğru bunu satıp 2. elleri 13-15k civarı sanırsam o civarlara satıp tuf serisi veya mosterdan alabilirim

akıllıvelet

80+ Bronze
termal macunu değistir ve extra sogutucu alabilirisin fanın tozunu alabilirsin arka planda calisan uyg kapatabilirsin ve grafik ayarlarını dusurebilirsin

Top Bottom