Neler Yeni

Yardım Oyuncu Laptopum ne kadar eder?

Gurkanpiro

80+ Gold
laptopun sıfır fiyatı üzerinden yazıyorum laptopun özelliklerini yazdım temizliğini vb yanında vericeklerimi yazdım ilk 20.500 fln yazma sebebimi açıkladım zaten epeyden bakmıştım direkt laptop sıfırı 28k dedi ondan yorum yaptım yukarıda bi arkdaşa belirttim zaten 18 civarı vericeğimi ve son olarak rtx 3050 den oyunlarda daha güçlü bi gpu var inanmıyorsan kendi arkadaşımla yaptığım testleri paylaşırım arkdaşımdada hp victus 15 var ondaki 3050 ti i7 12700h var ikimiz benzer fpsler alıyoruz ayrıca benim kartımda artık bi süredir afmf kare oluşturma var ama onda yok umarım anlamışsınızdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

muhtemelen o civara koyar pazarlık payı bırakırım biraz
sıfırı 28 k dıye 20.5 koymak sacmalık ozaman 30klık sıstemı 28 e koysun

Shourd

80+ Gold
Her şeyi anladım da sizin test yapmanız ne alaka Allah için. Daha güçlü bir kart değil. Muadil sayılsalar da 3050 çok daha iyi. YouTube testlerini de izleyebilirsin.
kendi testlerimde dedim kendi gözümle yaptığım testler siz kendiniz hiç bi test yapmadınız kendi elimdeki verileri söyledim farklı bişi değil ayrıca dediğiniz veriler direkt güç için ben oyunlarda belirttim eğer elinizde 3050 bi laptop varsa söyleyin beraber karşılaştıralım gelin dm konu dağılmasın boş yere hatalıysam özür diler giderim basit

sıfırı 28 k dıye 20.5 koymak sacmalık ozaman 30klık sıstemı 28 e koysun
ya hocam siz piyasaya göre fiyat belirlemiyormusunuz ben kendim baktığımda sıfırı 28 ikidi epeyden link bırakıırım isterseniz ikinci el sahbiindende bi kaç tane buldum benimkinden 19k-20k flndı belki satılmicak ilanlara bakmışımdır tamam kusura bakmayın zaten çok bilsem ikinci el piyasasını buraya yazmam

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,482
İsim
Oğuz
kendi testlerimde dedim kendi gözümle yaptığım testler siz kendiniz hiç bi test yapmadınız kendi elimdeki verileri söyledim farklı bişi değil ayrıca dediğiniz veriler direkt güç için ben oyunlarda belirttim eğer elinizde 3050 bi laptop varsa söyleyin beraber karşılaştıralım gelin dm konu dağılmasın boş yere hatalıysam özür diler giderim basit

ya hocam siz piyasaya göre fiyat belirlemiyormusunuz ben kendim baktığımda sıfırı 28 ikidi epeyden link bırakıırım isterseniz ikinci el sahbiindende bi kaç tane buldum benimkinden 19k-20k flndı belki satılmicak ilanlara bakmışımdır tamam kusura bakmayın zaten çok bilsem ikinci el piyasasını buraya yazmam
Ya o stok olmadığı için şişirilerek girilmiş bir fiyat amaan neyse banane. Elbette o fiyata alan enayi varsa kazıklayın gitsin napayım.

Shourd

80+ Gold
Ya o stok olmadığı için şişirilerek girilmiş bir fiyat amaan neyse banane. Elbette o fiyata alan enayi varsa kazıklayın gitsin napayım.
18k civarı nın yanında vericeklerimle ve temizliğiyle aşırı uçuk olduğunu düşünmüyorum yinede yorumunuz için sağolun beni bilgilendirmeye çalıştığınız için

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,482
İsim
Oğuz
18k civarı nın yanında vericeklerimle aşırı uçuk olduğunu düşünmüyorum yinede yorumunuz için sağolun beni bilgilendirmeye çalıştığınız için
Kimse Windows key için para vermiyor o yüzden para eden bir şey değil. Ayrıca o key de intte satılan 40 TL'lik keylerden olduğunu düşünüyorum. Laptop soğutucu dediğin 500 TL. Bir de bez versen ne olur da neyse.

Shourd

80+ Gold
Kimse Windows key için para vermiyor o yüzden para eden bir şey değil. Ayrıca o key de intte satılan 40 TL'lik keylerden olduğunu düşünüyorum. Laptop soğutucu dediğin 500 TL. Bir de bez versen ne olur da neyse.
anladım bilader zaten bişi demedim sen ölü fiyatcısın belli git al o fiyata bez dediğin şeyde orjinal hpnin ekranı çizilmesin diye olan bi bez zaten ne kadar para edicek sadece kulanışlı diye yanında vericeğim o kadar laptop soğutucusununda öyle 3-4 bin tl değil zaten piyasası belli 500-600tl key konusunda ise o beni ilgilendirmez istersen bedavaya kulan key ile kulanan çok kişi var tabi ondan dafa fazlada keysiz kulanan dediklerini bilmediğimi sanıyorsan konuşma konumada yazma o kadar beğenmiyorsan tutan yok seni bildiğimiz şeyleri tekrarlama

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,482
İsim
Oğuz
anladım bilader zaten bişi demedim sen ölü fiyatcısın belli git al o fiyata bez dediğin şeyde orjinal hpnin ekranı çizilmesin diye olan bi bez zaten ne kadar para edicek sadece kulanışlı diye yanında vericeğim o kadar laptop soğutucusununda öyle 3-4 bin tl değil zaten piyasası belli 500-600tl key konusunda ise o beni ilgilendirmez istersen bedavaya kulan key ile kulanan çok kişi var tabi ondan dafa fazlada keysiz kulanan dediklerini bilmediğimi sanıyorsan konuşma konumada yazma o kadar beğenmiyorsan tutan yok seni bildiğimiz şeyleri tekrarlama
Peki satılır inşallah.

Top Bottom