Neler Yeni

Forzanın yanına asetto corsa alınır mı?

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Forza horizon 5 çıktığında alacağım fakat bir sorum var assetto corsada çok oynayan var forzada olmayıp asetto corsada olan bir şey varmı? asetto corsa hazır indirimdeyken almalımıyım sizce?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Forza horizon 5 çıktığında alacağım fakat bir sorum var assetto corsada çok oynayan var forzada olmayıp asetto corsada olan bir şey varmı? asetto corsa hazır indirimdeyken almalımıyım sizce?
Assetto Corsa için direksiyon setin varsa çok çok güzel olur. Tam bir simülasyon oyunu kendisi.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Farklı oyunlar ya Asetto Corsa biraz daha hardcore yarış oyunu Forza Horizon serisinde çok fazla imkan var ne yapıcağınla alakalı vs. Forza Horizon serisi her zaman en iyi yarış/açık dünya serisi olucak benim için

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,394
İsim
Diyarhan
Forza da takla atayım yarışa devam edeyim dersin. Asetto corsa da fites i bile yanlış atarsan kötü olur. Grafikleri biraz daha iyi olsa çok iyi oyun ac

LRXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı oyunlar ya Asetto Corsa biraz daha hardcore yarış oyunu Forza Horizon serisinde çok fazla imkan var ne yapıcağınla alakalı vs. Forza Horizon serisi her zaman en iyi yarış/açık dünya serisi olucak benim için
Forza serisinin aşırı hastasıyım, steamde indirimde asetto corsayı görünce alsammı diye düşünüyorum oynayan çok fazla insan var ama biraz arada kaldım forza oynarken asetto corsa geçince sararı diye

Top Bottom