Arama sonuçları: *

1. Tyler_Durden.

Bu laptobu önerir misiniz?

Anladım hocam teşekkürler
  2. Tyler_Durden.

Hocam hortlatıyorum ama kusura bakma ne tür bi kronik sorunu var acaba
  3. Tyler_Durden.

bana da öyle geldi fp ürünü diye düşünüyorum
  4. Tyler_Durden.

max 16k
  5. Tyler_Durden.

Herkese merhabalar, laptop almayı düşünüyorum uzun bir süredir ve şöyle bi indirim yakaladım, bu laptobu önerir misiniz...
  6. Tyler_Durden.

Çözüldü✓ Bu laptop'u önerir misiniz??

Hocam ilgilendiğin için tekrardan çok teşekkürler,iyi akşamlar diliyorum.
  7. Tyler_Durden.

ama yine de 15k bandında alınabilecek en iyi ekran kartı 3050 diye düşünüyorum 1650ti ile fiyatlar neredeyse kafa kafaya hem rtx e geçmek hemde bir üst nesil daha mantıklı diye düşünüyorum 1664486649 bekleriz hocam sıkıntı yok birde ek olarak amazondan hiç alış veriş yapmamış biri olarak...
  8. Tyler_Durden.

keşke 6gb ve üstü bi vram e sahip olsaydı ama malesef benimde bütçe çıkmıyo bunun denginde bir 3060 lı laptop 25k civarında durumlar böyle maalesef
  9. Tyler_Durden.

Hocam çok çok teşekkür ederim vallahi inanılmaz yardımcı oldun yüksek ihtimalle ben bunu alırım. 1664484174 Hocam çok çok teşekkür ederim vallahi inanılmaz yardımcı oldun yüksek ihtimalle ben bunu alırım.
  10. Tyler_Durden.

Hocam öncelikle teşşekür ederim sormak istediklerim; 1)coil whine sorunu var mı 2)kasa dayanıklılık olarak nasıl 3)ısı dereceleri ne durumda 4)3050 nin hakkını verebiliyor mu 5)donma takılma gibi herhangi bir sorun var mıdır 6)birde kronik olarak herhangi bir sıkıntısı var mı Sormak...
  11. Tyler_Durden.

Teşekkür ederim knk eyvallah 1664472136 Teşekkür ederim knk
  12. Tyler_Durden.

cevabınız için teşşekür ederim 8gb ram ekleyeceğim şu 170W adaptör olayını nasıl hallediyoruz acaba
  13. Tyler_Durden.

Öncelikle herkese merhabalar yaklaşık bir haftadır laptop araştırıyorum kafalar inanılmaz karışık yok onun şurası şöyle yok burası böyle anlayacağınız acayip kararsızım.Bu laptop nasıldır kullananınız var mı veya alternatif olarak ne önerirsiniz şimdiden herkese teşekkürler...
Top Bottom