Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu laptop'u önerir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi
Öncelikle herkese merhabalar yaklaşık bir haftadır laptop araştırıyorum kafalar inanılmaz karışık yok onun şurası şöyle yok burası böyle anlayacağınız acayip kararsızım.Bu laptop nasıldır kullananınız var mı veya alternatif olarak ne önerirsiniz şimdiden herkese teşekkürler.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Öncelikle herkese merhabalar yaklaşık bir haftadır laptop araştırıyorum kafalar inanılmaz karışık yok onun şurası şöyle yok burası böyle anlayacağınız acayip kararsızım.Bu laptop nasıldır kullananınız var mı veya alternatif olarak ne önerirsiniz şimdiden herkese teşekkürler.

Fiyatı güzel bu cihaza 8 GB RAM daha ekleyip adaptör değişimi için servise gönderin. 170W adaptör versinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı güzel bu cihaza 8 GB RAM daha ekleyip adaptör değişimi için servise gönderin. 170W adaptör versinler.
cevabınız için teşşekür ederim 8gb ram ekleyeceğim şu 170W adaptör olayını nasıl hallediyoruz acaba

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
cevabınız için teşşekür ederim 8gb ram ekleyeceğim şu 170W adaptör olayını nasıl hallediyoruz acaba
Servise söylüyorsunuz adaptör yetmiyor yük altında şarj düşüyor diye 135W'lık adaptörü alıp 170W'lık adaptör veriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke

şu an kullanmakta olduğum laptop merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi
şu an kullanmakta olduğum laptop merak ettiğin bir şey varsa
Hocam öncelikle teşşekür ederim
sormak istediklerim;
1)coil whine sorunu var mı
2)kasa dayanıklılık olarak nasıl
3)ısı dereceleri ne durumda
4)3050 nin hakkını verebiliyor mu
5)donma takılma gibi herhangi bir sorun var mıdır
6)birde kronik olarak herhangi bir sıkıntısı var mı
Sormak istediklerim bu şekilde ben bu laptopu gerçekten uzun süreler kullanmak isteyen biriyim tercihlerim arasında en iyi olarak gördüğüm laptop bu cevaplarsan çok sevinirim.

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
Hocam öncelikle teşşekür ederim
sormak istediklerim;
1)coil whine sorunu var mı
2)kasa dayanıklılık olarak nasıl
3)ısı dereceleri ne durumda
4)3050 nin hakkını verebiliyor mu
5)donma takılma gibi herhangi bir sorun var mıdır
6)birde kronik olarak herhangi bir sıkıntısı var mı
Sormak istediklerim bu şekilde ben bu laptopu gerçekten uzun süreler kullanmak isteyen biriyim tercihlerim arasında en iyi olarak gördüğüm laptop bu cevaplarsan çok sevinirim.
1) coil whine sorunu yok genel olarak o sorun HP Pavilion serilerinde kronik olarak var
2)plastik kasa çok büyük beklentilere girme ama sağlam sorun yaşıyacağını düşünmüyorum fakat parmak izi çok kalıyor
3)çok fazla oyun testi yapamadım fakat death stranding bitirdim her şey fulldeyken işlemci Max 92 derece gördü ortalama 90 seviyelerinde gezdi ekran kartı 80 derece civarlarında geziyor çok ısınmıyor
4)85w olduğu için diğer çoğu modele göre 5-10 Fps fazla verir
5) herhangi bir sorunla karşılaşmadım Samsung SSD var piyasanın en kalitelilerinden
6)tek sıkıntısı var o da adaptörü ağır yük altında 135w yetersiz kaldığı için şarjda iken şarjı bitiyor ki o da 15saat fln aralıksız zorlayıcı oyun fln oynarsan şarjın biter ki o da imkansız. Çözümü ise garantiye yolla ücretsiz 170w adaptör ile değiştirip geri yollasınlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi
Hocam çok çok teşekkür ederim vallahi inanılmaz yardımcı oldun yüksek ihtimalle ben bunu alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1) coil whine sorunu yok genel olarak o sorun HP Pavilion serilerinde kronik olarak var
2)plastik kasa çok büyük beklentilere girme ama sağlam sorun yaşıyacağını düşünmüyorum fakat parmak izi çok kalıyor
3)çok fazla oyun testi yapamadım fakat death stranding bitirdim her şey fulldeyken işlemci Max 92 derece gördü ortalama 90 seviyelerinde gezdi ekran kartı 80 derece civarlarında geziyor çok ısınmıyor
4)85w olduğu için diğer çoğu modele göre 5-10 Fps fazla verir
5) herhangi bir sorunla karşılaşmadım Samsung SSD var piyasanın en kalitelilerinden
6)tek sıkıntısı var o da adaptörü ağır yük altında 135w yetersiz kaldığı için şarjda iken şarjı bitiyor ki o da 15saat fln aralıksız zorlayıcı oyun fln oynarsan şarjın biter ki o da imkansız. Çözümü ise garantiye yolla ücretsiz 170w adaptör ile değiştirip geri yollasınlar
Hocam çok çok teşekkür ederim vallahi inanılmaz yardımcı oldun yüksek ihtimalle ben bunu alırım.

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
Mesaj otomatik birleştirildi:

şey bilgisayar güzel olsa da 4GB VRAM sıkıntısını net şekilde hissediyorsun. Death Loop oynarken vram yetmediği için grafikleri fulleyemiyorum. 15k para bayıldığın cihazda bunu yaşamak beni üzdü. eğer paran çıkışıyorsa 3060 almanı isterim. benim param yetmiyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi
şey bilgisayar güzel olsa da 4GB VRAM sıkıntısını net şekilde hissediyorsun. Death Loop oynarken vram yetmediği için grafikleri fulleyemiyorum. 15k para bayıldığın cihazda bunu yaşamak beni üzdü. eğer paran çıkışıyorsa 3060 almanı isterim. benim param yetmiyordu
keşke 6gb ve üstü bi vram e sahip olsaydı ama malesef benimde bütçe çıkmıyo bunun denginde bir 3060 lı laptop 25k civarında durumlar böyle maalesef

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
keşke 6gb ve üstü bi vram e sahip olsaydı ama malesef benimde bütçe çıkmıyo bunun denginde bir 3060 lı laptop 25k civarında durumlar böyle maalesef
O zaman letsgoo ve ho brocum ha aklıma gelmişken 10-11ekimde Amazon indirimi var belki ordan da ekmek yiyebilirsin sana kalmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,568
Üyeler
165,845
Son üye
ismailoktelik
Top Bottom