Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu laptop'u önerir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi
şey bilgisayar güzel olsa da 4GB VRAM sıkıntısını net şekilde hissediyorsun. Death Loop oynarken vram yetmediği için grafikleri fulleyemiyorum. 15k para bayıldığın cihazda bunu yaşamak beni üzdü. eğer paran çıkışıyorsa 3060 almanı isterim. benim param yetmiyordu
ama yine de 15k bandında alınabilecek en iyi ekran kartı 3050 diye düşünüyorum 1650ti ile fiyatlar neredeyse kafa kafaya hem rtx e geçmek hemde bir üst nesil daha mantıklı diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman letsgoo ve ho brocum ha aklıma gelmişken 10-11ekimde Amazon indirimi var belki ordan da ekmek yiyebilirsin sana kalmis
bekleriz hocam sıkıntı yok birde ek olarak amazondan hiç alış veriş yapmamış biri olarak söylüyorum cahiliğime ver, diyelimki sipariş versem yurtdışından mı geliyo acaba?

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Muzaffer Berke
ama yine de 15k bandında alınabilecek en iyi ekran kartı 3050 diye düşünüyorum 1650ti ile fiyatlar neredeyse kafa kafaya hem rtx e geçmek hemde bir üst nesil daha mantıklı diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bekleriz hocam sıkıntı yok birde ek olarak amazondan hiç alış veriş yapmamış biri olarak söylüyorum cahiliğime ver, diyelimki sipariş versem yurtdışından mı geliyo acaba?
Eğer satıcı amazon.tr ise herhangi bir gümrük sorunudur, vergidir, hiçbirşeyle uğraşmazsın. Sadece orda yazan neyse onu verirsin. Garanti ve iade konusunda da bence dünyanın en iyileri. En küçük sorunda bile iade kabul ediyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali feyzi
Eğer satıcı amazon.tr ise herhangi bir gümrük sorunudur, vergidir, hiçbirşeyle uğraşmazsın. Sadece orda yazan neyse onu verirsin. Garanti ve iade konusunda da bence dünyanın en iyileri. En küçük sorunda bile iade kabul ediyorlar.
Hocam ilgilendiğin için tekrardan çok teşekkürler,iyi akşamlar diliyorum.

Top Bottom