Arama sonuçları: *

1. 6

PS4 Slim VGA Monitöre bağlanmama sorunu

Dell u 2412M marka model bu. Aslında hdmi lı monitörüm vardı ama yandı ben de bunu buldum baya ucuzdu ps4 ü de bir dönüştürücü ile hallederim dedim olmadı bu hdmi çoklayıci + dönüştürücü yaptım yine olmadı (burda amacım dönüştürücunun gücü yetmezse diye)
  2. 6

Yardım ALİEXPRESS KAPIDA ÖDEME VARMI

Ben uygulama da satın alırken vergi ödememe rağmen bir de ptt kuryesi getirdiğin de vergi istedi
  3. 6

PSP'nin Değeri Nedir?

PSP 'nin bilgilerini yazarmısınız bence bekletmenin çok bir anlamı yok. Eğer satmayı düşünürseniz alabilirim.
  4. 6

Ekran Kartı Çalışıyor Ekran Gelmiyor

Ekran kartın arızalı büyük ihtimalle port çıkışlarına (hdmi vga vb.) elektrik gitmiyor olabilir. Tavsiyem güvenilir bir bilgisayarcıya götürmen. Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti msi marka anakart almıştım anakart çalışıyor ışıkları yanıyor internet kablosunu takıyorum o da yanıyor...
  5. 6

Xbox Classic Controller Nereden Bulurum

Aliexpress de buldum kargo ile 150 fln oluyor vergi ne kadar gelir bilemiyorum ama daha önce aldığım ürünlerin 2 si gümrükte kaldı ya da çalındı bana ulaşmadı satıcıya yazdım robot çıkıp duruyor ürün bağlantısı burada sizce almalımıyım amazondan da var ama biraz daha pahalı . TRY 94.22 11%OFF |...
  6. 6

Xbox Classic Controller Nereden Bulurum

Merhaba arkadaşlar ben de ilk çıkan xbox modelinden var, xbox 360 'dan önce çıkan konsol bana da bu konsolun gamepadi lazım alışveriş sitelerin de bulamadım ilanlar da ki satıcılar da sadece gamepad satmıyor çoğu esnafa da sordum kimse de yok sizce ben bu gamepadi nereden bulabilirim en son çare...
  7. 6

ürünün satıcısı söylüyor uyumsuz diye
  8. 6

Merhaba arkadaşlar benim ps4 slim konsolum ve bir tane de bilgisayarım var bunların ortak görüntü çıkışı veren tek yer hdmi portları fakat benim monitörüm de ise display port vga girişleri bulunuyor. Sizden isteğim hangi kablo ya da dönüştürücü ile hdmi dan vga ya da displayportlu monitörüme...
Top Bottom