Neler Yeni

PS4 Slim VGA Monitöre bağlanmama sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhami
Merhaba arkadaşlar benim ps4 slim konsolum ve bir tane de bilgisayarım var bunların ortak görüntü çıkışı veren tek yer hdmi portları fakat benim monitörüm de ise display port vga girişleri bulunuyor. Sizden isteğim hangi kablo ya da dönüştürücü ile hdmi dan vga ya da displayportlu monitörüme görüntü aktarabilirim. Sanal mağazalardan baktığım da bazı kablolar ps4 ile uyumlu değildi , bütce de sıkıntı yok kaliteli bir ürün olursa çok sevinirim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
herhangi bir hdmi to dp kabloyu alıp kullanabilirsin. uyumsuz diye bir şey yok.

arisaka

80+ Bronze
DP, HDMI dan 4 sene sonra çıkmış daha gelişmiş bir teknolojidir. Bir monitör de nasıl DP olur da HDMI olmaz gerçekten inanılır gibi değil. Monitörün tam marka/modeli nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DP, HDMI dan 4 sene sonra çıkmış daha gelişmiş bir teknolojidir. Bir monitör de nasıl DP olur da HDMI olmaz gerçekten inanılır gibi değil. Monitörün tam marka/modeli nedir?
Dell u 2412M marka model bu. Aslında hdmi lı monitörüm vardı ama yandı ben de bunu buldum baya ucuzdu ps4 ü de bir dönüştürücü ile hallederim dedim olmadı bu hdmi çoklayıci + dönüştürücü yaptım yine olmadı (burda amacım dönüştürücunun gücü yetmezse diye)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,682
Üyeler
166,807
Son üye
Kaanflexx