Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim 🔥🔥Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 CL36 (2x16GB) 3100 TL (1x32) 2960TL

zır cahil sen olabilirsin git ddr5 cl40, cl38 vs ddr4 cl16 karşılaştırma videolarına bak pek fark yok aralarında geçikme sürüsi fazla olunca mhz yüksek olması pek etki etmiyor performansa düşmesi gerekiyor cl değerinin boş masraf şuan
  2. N

🔥İndirim 🔥🔥Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 CL36 (2x16GB) 3100 TL (1x32) 2960TL

cl36 baya yüksek geçikme süresi ddr4'ten daha az performans bile verebilir cl28 olsa iyiydi
  3. N

Bios güncellemesinden sonra Yazıların pikselleşmesi ve oyundan atma sorunu

tam marka model nedir bakarım internete
  4. N

şimdi bilgisayar başındayım bu bilgisayar sağ tıkla> özllikler> gelişmiş sistem özellikleri> gelişmiş> ayarlar>en iyi görünüm için ayarla seç veya en iyi olanı windows seçsin o seçenekleri dene
  5. N

bazi bioslar beta oluyor yanlışlıkla onu yuklediysen normal bios yukle sorun çözülmezse bilgisayar sağ tıkla özellikler araclardi sanirim orda en iyi görünüm seçip dene ekran karti ve chipset driver tekrar kurup dene
  6. N

Yazıcı bir bilgisayarda çalışmıyor diğerlerinde çalışıyor

önemli bilgilerin yoksa yedekle format at
  7. N

Aliexpress kupon taktiği?

ban diye bir şey yoktu ürünü iptal edip parayı geri veriyor vpnde kullansan boş aynı telefon bilgilerini kaydediyor artık hatta ip bile kaydediyor kartta farklı olmalı kartı bile kaydediyor 1 sene boyunca
  8. N

Aliexpress kupon taktiği?

yeni kullanıcı indirimleri var. alışveriş yapılmamış telefona mobil uygulama yükle çünkü telefon bilgilerini kaydediyor kullanmadığın banka kartıyla alışveriş yap ucuza ürün alırsın
  9. N

Laptop Tek Slotta mı 8 gb ram Desekliyor Çift Slotta mı

çalışır yüksek ihtimal siteler iade alıyor zaten yavaş çalışıyor memnun kalmadım diye iptal talebi oluşturup gönderebilirsin pek etik değil ama sahibinden veya dolap üzerinden 2 el 4+4 ucuza rahat bulursun veya bilgisayar tamircileri eski bilgisayarları çok ucuza alıyor onlara git orjinal ram al...
  10. N

windows update 0x80248014 hatası

windows update blocker indirip açmayı dene kapatıp açabiliyorsun o programla
  11. N

sanırım tek slot 8gb takabiliyorsun ama 4 + 4 takman daha iyi islemci daha iyi kullanir ramleri
  12. N

HDD SATA 2 Mİ SATA 3 BAKABİLİRMİSİNİZ

kioxia kronik sorun var diye biliyorum biraz araştır istersen pek onerilmiyordu diye hatirliyorum farli marka 480gb bakarsin kronik sorunluysa kioxia,James Donkey,adata su630,sansidk plus olan kronik sorunlu sandisk 3d kronik sorun yok ama olanlar sahte satiliyor orjinal pek yok piyasada
  13. N

Mavi Ekran Pc pubg girerken mavi ekran alma ?

buraya yükle bilen arkadaş bakar içine. veya bende windbg yüklü değil sen yukle onu ac dosyayı siteye fotoları at bakayım
  14. N

benim 1. nesil en eski anakart acilis kapanis olsun chrome tikladigim gibi aciliyor baya fark ediyor hdd okuma yazmasi cok dusuk 65mb miydi daha mi azdi suan 186mb civarı hiz veriyor fark cok büyük. ucuz ssd istiyorsan https://www.trendyol.com/leven/js300-2-5-240-gb-sata-3-ssd-p-123903544 leven...
  15. N

Hangi ssd'yi alayım???

https://www.amazon.com.tr/dp/B087QYC363/ref=asc_df_B087QYC3631661961600000/?tag=technopattr-21&creative=380333&creativeASIN=B087QYC363&linkCode=asn dramli bu var 1758tl oneriliyordu kullanmadim
  16. N

Mavi Ekran Pc pubg girerken mavi ekran alma ?

c/ windows icine bak minidump diye bir dosya olmali onu paylaş orda yazar
  17. N

marka model islemci nedir. leptoplarda islemci marka yazarsan genelde max kac desteklediği yazar
  18. N

ben taktım ssd normalde 400mb olmasi gerekirken sata2 186mb diye hatırlıyorum hiz veriyor ama yine de hızlı
  19. N

Windows 11 geçmeli miyim ?

win11 ve win10 gorunum dışında pek farkı yok. aynı taban aynı kod üzerine yazılmış win10 az ram kullanıyor oyun icin daha iyi şuan
  20. N

Her duşta saçlarım dökülüyor

elini sacina attığında 5-6 tel geliyorsa normal ama 20-25 geliyorsa vitamin eksikliği olabilir. kan tahliliyle vitaminlerine baktirabilirsin vitaminli saç şampuanları var doktorlar yazıyor
Top Bottom