Sata kablosu değişmez sadece sürümü değişir.HWİNFO64 ile kontrol ettim 6 Gb/s ve 3 Gb/s yazıyor hangisine bakmam gerekiyor ?
ve SATA 3 SSD kullanabilirmiyim ?
Sisteminiz nedir?HWİNFO64 ile kontrol ettim 6 Gb/s ve 3 Gb/s yazıyor hangisine bakmam gerekiyor ?
ve SATA 3 SSD kullanabilirmiyim ?
İntel Core i3 2.nesil işlemciSisteminiz nedir?
ben taktım ssd normalde 400mb olmasi gerekirken sata2 186mb diye hatırlıyorum hiz veriyor ama yine de hızlı
çalışır fakat ileri zamanlarda herhangi bir sorun çıkarır mıSata kablosu değişmez sadece sürümü değişir.
Anakart misal 3 ü desteklemiyorsa sata 2 hızında çalışır.
Çıkarmaz ama sisteminiz bayaa eski.İntel Core i3 2.nesil işlemci
4 gb DDR3 Ram
İntel H61 Anakart
AMD R7 240 Ekran Kartı
çok çok aşırı eski bir sistem değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim hdd artık oyunlarda falan geç girme takılmalar meydana gelmeye başladı faydasını görürmüyüm ssd geçince sata 2 olsa bile faydası olur mu
çalışır fakat ileri zamanlarda herhangi bir sorun çıkarır mı
Anakartınız nedir peki? Sandy Bridge mimarisinde mobilde standarttı SATA 3 ama masaüstünde ise opsiyoneldi. Anakartınızın modelini verebilir misiniz?İntel Core i3 2.nesil işlemci
4 gb DDR3 Ram
İntel H61 Anakart
AMD R7 240 Ekran Kartı
benim hdd artık oyunlarda falan geç girme takılmalar meydana gelmeye başladı faydasını görürmüyüm ssd geçince sata 2 olsa bile faydası olur mu
benim 1. nesil en eski anakart acilis kapanis olsun chrome tikladigim gibi aciliyor baya fark ediyor hdd okuma yazmasi cok dusuk 65mb miydi daha mi azdi suan 186mb civarı hiz veriyor fark cok büyük. ucuz ssd istiyorsanİntel Core i3 2.nesil işlemci
4 gb DDR3 Ram
İntel H61 Anakart
AMD R7 240 Ekran Kartı
CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S CASPER NIRVANA NOTEBOOK Intel H61 (Cougar Point)Anakartınız nedir peki? Sandy Bridge mimarisinde mobilde standarttı SATA 3 ama masaüstünde ise opsiyoneldi. Anakartınızın modelini verebilir misiniz?
Kioxia 480 gb ssd almayı düşünüyorum sata 3 bir ssd benim pc sata 2 olsa bile almayı düşünüyorum çünkü cidden yavaşladı sistembenim 1. nesil en eski anakart acilis kapanis olsun chrome tikladigim gibi aciliyor baya fark ediyor hdd okuma yazmasi cok dusuk 65mb miydi daha mi azdi suan 186mb civarı hiz veriyor fark cok büyük. ucuz ssd istiyorsan
leven yada pny bakabilirsin amazonda kingston dramli kc600 240gb 440tldi dun suan bilmiyorum ne kadarLEVEN Js300 2.5" 240 Gb Sata 3 Ssd Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LEVEN Js300 2.5" 240 Gb Sata 3 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Foxconn falan herhalde. Ucuz bir anakart sanırsam. Öyleyse anakartınızda SATA 3 desteği olma olasılığı düşük. SS'e göre var sanırsam. SSD yoksa alın sisteminize.CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S CASPER NIRVANA NOTEBOOK Intel H61 (Cougar Point)
Tam olarak programda ismi budur
hocam attığım resime bakarsanız solda ki 6 gb/s anakartın desteklediği SATA 3 çeşidi sağda ki ise benim HDD nin SATA 2 olduğunu gösteriyor ama emin olmak için sizlere sormak istedimFoxconn falan herhalde. Ucuz bir anakart sanırsam. Öyleyse anakartınızda SATA 3 desteği olma olasılığı düşük. SS'e göre var sanırsam. SSD yoksa alın sisteminize.
hocam attığım resime bakarsanız solda ki 6 gb/s anakartın desteklediği SATA 3 çeşidi sağda ki ise SATA 2 desteklediğini gösteriyor ama emin olmak için sizlere sormak istedim
Muhtemelen öyledir. SSD almanıza engel bir durum yok. SATA 2'yse de SATA 2 hızında kullanırsınız o kadar.hocam attığım resime bakarsanız solda ki 6 gb/s anakartın desteklediği SATA 3 çeşidi sağda ki ise benim HDD nin SATA 2 olduğunu gösteriyor ama emin olmak için sizlere sormak istedim