hampal
80+
Dahası
Amazon almanya ürünü. Akakcede en ucuz 3640 tl
Tek modül versiyonu 2960 tl
Tek modül versiyonu 2960 tl
Alınır. Ddr5 ram fiyatları yılbaşına göre daha ucuz benceAlınır mı arkadaşlar her geçen gün fiyat artıyor ona lafımız yok ama önerir misiniz ?
Alınır fiyatlar genelde 3200-4000 arası gidiyor 32gb 5600-6000mhz deAlınır mı arkadaşlar her geçen gün fiyat artıyor ona lafımız yok ama önerir misiniz ?
Ddr5 bütün anakartlarda uyumlu7800x3d işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Birde hangi anakartlarla uyumlu nereden görebiliriz. 1 yıl global garantili galiba?
Anladım teşekkürler. 6000 MHz kadar kullanabilir miyim ?Ddr5 bütün anakartlarda uyumlu
Bu gibi zır cahillerin yanlış bilgilendirmeden banlanması gerekcl36 baya yüksek geçikme süresi ddr4'ten daha az performans bile verebilir cl28 olsa iyiydi
ben 16gb 2100 aldım iptal edip bundanmı alsam ürün paketleniyor diyo 2 gündür zatenAmazon almanya ürünü. Akakcede en ucuz 3640 TL
Tek modül versiyonu 2960 TL
zır cahil sen olabilirsin git ddr5 cl40, cl38 vs ddr4 cl16 karşılaştırma videolarına bak pek fark yok aralarında geçikme sürüsi fazla olunca mhz yüksek olması pek etki etmiyor performansa düşmesi gerekiyor cl değerinin boş masraf şuanBu gibi zır cahillerin yanlış bilgilendirmeden banlanması gerek
Bu zır cahile göre ddr3 cl8 kullanmamız lazım