- Reaksiyon skoru
- 1,602
İçine M2 Nvme ssd takıyorsun + 2 çeşit kablo var istediğin şekilde bağlaBu nedir? M2 girişi olmayan pcler için usb üzerinden m2 bağlamak için gerekli olan aparat mı?
İçine M2 Nvme ssd takıyorsun + 2 çeşit kablo var istediğin şekilde bağlaBu nedir? M2 girişi olmayan pcler için usb üzerinden m2 bağlamak için gerekli olan aparat mı?
Güzelmiş. Ama gerçek m2 ssd kadar hızlı olmaz mantıken. Çünkü veri yolları farklı.İçine M2 Nvme ssd takıyorsun + 2 çeşit kablo var istediğin şekilde bağla
Ben 4 adet ssd kutu aldım tertemiz şekilde gldi (2 kez 2 er adet sipariş vermiştim)Amazon ne satan kişi nede gönderen kişi ne geleceği ve çıkacağı belli değil vergi ne kadar olur belli değil iade etsen sadece satın aldığın ürün parası iade olur vergi iade olmaz kargo ücretli mi bilgim yok.
Daha önce s24 ultra vardı Türkiye fiyatı yarısı Amazon müşteri hizmetleri sordum sorun yaşamamanız için bu ürünü almanızı tavsiye etmem demişti
En son attığınız link mi?Ben 4 adet ssd kutu aldım tertemiz şekilde gldi (2 kez 2 er adet sipariş vermiştim)
Alıntıyı görüntüle
En son attığınız link mi?
Vergi çıktı mı peki ne kadar çıktı
Hocam bu ssd kabı mı sadece? İçinden ssd çıkmadı değil mi?Şuan amazon üyeliğiniz varsa 2 adedine her şey dahil 806 TL (672+ 134 vergil) ödersiniz
Alıntıyı görüntüle
ssd kutu + kablo (2 adet)+ Soğutucu macun sadece ssd yi ayrı satın alıyorsunuzHocam bu ssd kabı mı sadece? İçinden ssd çıkmadı değil mi?
bu anakartta en fazla ne kadar hız verir kutuyla.ssd kutu + kablo (2 adet)+ Soğutucu macun sadece ssd yi ayrı satın alıyorsunuz
USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) sizin anakart bunu destekliyor (resimdeki hızın yarısını alırsın)bu anakartta en fazla ne kadar hız verir kutuyla.