Arama sonuçları: *

1. tccc

minecraftta arakdaşım hata alıyor

arakdaşım minecrafta girdiğinde aniden oyundan bu hataları vererek atıyor çözümü nedir bilen varmı
  2. tccc

Nacss server güvenilir midir

merhabalar arkadaşlarımızla minecraft server kiralayacağız nacss sitesinden kiralamayı düşünüyoruz ama güvenilirmidir emin olamadık forumdan bir arkadaş kullandık güvenilir yazdı ama yinede emin olmak için konu açmak istedim kullanna varsa naısldır vb söylerse sevinirim birde bu paketten...
  3. tccc

minecraft server nasıl kiralanır

arkadaşlarla minecraft survival oynayacağız yaklaşık olarak 7 kişiyiz önerebileceğiniz bir server kiralama sitesi yada ücretsiz bir yer varmı
  4. tccc

Valorant skin önerileri

Valorantta silah skini alacağım 80 lira civarında alacağım ama max 100 e çıkabilir playsultandan vp alacağım önerdiğiniz güzel silah skinleri veya daha ucuza vp alabileceğim biryer varmı
  5. tccc

kaliteli oyun önerisi

arakdaşlar oyunlarım bunlar oynamadığım güzel bir oyun önerebilecek varmı bu bitti bütün oyunlar çok sıkılıyorum hikaye oyunu olursa güzel olur ama arkadaşlarla oynanacak oyunlar da atabilirsiniz sistem gereksinimi çok önemli değil
  6. tccc

aimlab gridshot rekorunuz

oynuyormusunuz bilmiyorum ama aimlab oynuyorsanız gridshot rekorunuz kaç 85k benim
  7. tccc

Minecraft Nasıl Sunucu Açılır?

arkadşalarımla minecraft oynamak istiyoruz daha önce açan birisi vardı ama artık açmıyor tek bildiğimiz aternos oda kasıyor ve hep açık değil bize hep açık kalan ve bilgisayarımızı kastırmayacak bir minecraft serveri lazım nasıl açılacağını yada ucuz ise kiralanacağını söylermisiniz
  8. tccc

gamer arena ile alakalı

gamer arena diye bir site var belli oyunlarda rastgele insanlarla belli bir miktar para için vs atıyorsunuz ve kazanan parayı alıyor orkun ışıtmak batuhan büyükakkan gibi birkaç youtberda reklamını yapmıştı sorum şu bu siteyi kullanan varsa güvenlimidir
  9. tccc

bilgisayarım cyberpunk kaldırırmı acaba?

rx 5600 xt evo ekran kartı r5 3600 işlemci 16 gb 3000 mhz ram b450m-plus anakart bu bilgisayar cyberpunk kaldırırmı acaba kaldırırsada kaç fps verir
Top Bottom