kaliteli oyun önerisi

tccc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
1622295024214.png

1622295063559.png

arakdaşlar oyunlarım bunlar oynamadığım güzel bir oyun önerebilecek varmı bu bitti bütün oyunlar çok sıkılıyorum hikaye oyunu olursa güzel olur ama arkadaşlarla oynanacak oyunlar da atabilirsiniz sistem gereksinimi çok önemli değil

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
arakdaşlar oyunlarım bunlar oynamadığım güzel bir oyun önerebilecek varmı bu bitti bütün oyunlar çok sıkılıyorum hikaye oyunu olursa güzel olur ama arkadaşlarla oynanacak oyunlar da atabilirsiniz sistem gereksinimi çok önemli değil
"Erzurum" oynamadıysan oyna. Baş yapıt bir oyun(!). Onun dışında "Warband", "Enter the Gungeon" öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
"Erzurum" oynamadıysan oyna. Baş yapıt bir oyun. Onun dışında "Warband", "Enter the Gungeon" öneririm.
erzurum çok beğenilmedi diye duymuştum etg oynadım ama warbande kesinlikle bakacağım teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hikayeli olarak: Witcher 3, Control, RDR 2, Mafia 2'yi özellikle tavsiye ederim bir baş yapıttır kendisi. Detroit: Become Human.
Online olarak: Call Of Duty Warzone, Rainbow Six Siege
Araba yarışı vs. tarzında: Forza Horizon 4 öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"Erzurum"a olan yorumuma "(!)" koymayı unutmuşum.
Rica ederim.
Bir an ciddiye aldım, çok korktum hocam aman :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,486
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri