Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Flash Bellekte Bir Sorun Var Acil Yardım

Flash belleğim var eskiden sorunsuz çalışırdı artık çalışmıyor içindeki her bir dosya benim için çok değerli başka yeni bir belleğe aktarmak için takmıştım ama hata alıyorum. Ve kesinlikle düzelmiyor daha sonra tekar deneyin diyor sadece. Bayadır bu şekilde bellekteki dosyalar lazım ama...
  2. D

Yardım Flash Bellek Bazı Dosyalarda Sorun Olabilir Hatası

Bir tane flash belleğim var ve koyduğum resimdeki hatayı alıyorum. Düzelt dediğimde bir şey olmuyor. Kapattığımda dosyalar geliyor ama bazılarını açamıyorum desteklemiyor falan diyor resimlerde. Ne yapabilirim şuan içindekiler benim için önemli. Hem soruna çözüm arıyorum hemde güzel hızlı uzun...
  3. D

Çözüldü✓ Crucial BX500 1TB SSD Amazon Day

Amazon da indirimle 1.136TL alınır mı? Donanım arşivi v2 sistemim var yenilemeyi düşündüm bir kaç parça ama bana 8k bütçe demekti çok geldi gözüme. Amazon Day ile güzel ürünler yakalasaydık bi düşünürdüm de çok geldi gözüme. Sadece SSD ile hızlıanır diye düşünüyorum.
  4. D

Samsung 980 PRO 1 TB Heatsink

V2 Sistemim var SSD almayı düşünüyorum başltıktaki çok önerildi Samsung zaten bu işin kralı. Anakartla uyumlu mu? değil mi takabilir miyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka önerilere de açığım.
  5. D

Çözüldü✓ V2 Sistem Yenilemek.

V2 Sistemim var ve biraz yavaşlamaya başladı. Termal macun falan yenilemeyi bilmiyorum ama yakın zamanda ona el atıcam. Yardım almak istediğim konu SSD. HDD kullanıyorum 1TB ama daha hızlı bir windows daha hızlı oyunlar için SSD alıp windows ve oyunlarımı oraya kurmak istiyorum. Bu işlerden çok...
Top Bottom