Arama sonuçları: *

1. D

Mi Box Gizli Dns Nasıl Yaparım. İnternette buldum yapamadım yardım

Mi Box 2. Nesil var elimde internette bir forumda gördüm gizli dns ile reklam engellemeyi ama yapamadım. Yazıyı buraya da kopyalayacağım nerde ne hatası yapıyorum. Remote adb shell tv play store da gözükmüyor remote adb yükledim ikisindede denedim ama olmadı. Tv de açılır pencere gözükçek diyor...
  2. D

Mi Box S 2. Nesil Nasıl Reklam Engellerim

Cookie olaylarını engelleyen eklenti indirdim oda tam çalışmıyor galiba :D
  3. D

Tarayıcıda kullanıyoruz hep adguard vs reklam engelleyicileri herşeyi de giriyoruz
  4. D

Valla yok tek pc var oda oyun sistemim
  5. D

Adguard yükledim ama programlar vpn algılıyor açılmıyor. Ayrıca adguard sadece 1 hafta ücretsiz olarak yüklendi
  6. D

Mi Box S aldım bazı programlar kurdum ve reklam çıkıyor sürekli. İlk defa kullanıyorum reklamları nasıl engellerim ve önerebiliceğiniz programlar var mı kullanmalısın dediğiniz.
  7. D

ANDROİD 4K TV BOX ÖNERİR MİSİNİZ?

Fiyatı da uygun gibi bi bakalım
  8. D

ANDROİD 4K TV BOX ÖNERİR MİSİNİZ?

Evdeki televizyon da amazon prime vs açamıyorum. Tarayıcıya girmek ordan bir şeyler açmak bile 1 saat sürüyor. Güzel kaliteli bir tv box arıyorum. Apk yüklenen prime video vs tüm her platforma girebiliceğim görüntü kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur.
  9. D

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

Kendi siteleri olan Lacivert Bilgisayar değilde IDM TR olarak geçen siteden aldım dün sipariş verdim hala dönüş yok. Açıklamaya istediklerini de yazdım mail de attım yok
  10. D

Konuyu tekrar üste çıkarıyorum tekrar akşam saatleri oluyor hala bi hareket yok. Maile dönmediler sipariş için mail atmadılar. Sms gelmedi. Benim aldığım siteden alan var mı başka
  11. D

Eski Ev İçin Fırın Korumak İçin Priz APC - Cata Hangisi Almalıyım?

Apc marka olarak en iyi markalardan evet ama CATA da Regülatör ibaresi var. Hangisi daha iyi konusunda şüpheye düşürdü.
  12. D

Eski Ev İçin Fırın Korumak İçin Priz APC - Cata Hangisi Almalıyım?

Yaşadığımız ev eski bir ev kablolar vs çok eski. Pek güven vermiyor bazı makineleri aynı anda kullanıncada şartel atıyor. Yeni aldığımız fırın için koruma amaçlı priz alacağım hangisini almalıyım? Schneider Electric APC Tekli Akım Korumalı Priz 230V PM1W-GR (Beyaz) Cata CT-9187 Akım Korumalı...
  13. D

Kart olarak kredi kartı yazıyordu bende sadece kredi kartı kabul oluyordur diye düşünerek transfer ile gönderdim 1735840112 Bakalım o zaman sürekli bakmayı bırakıyım
  14. D

http://www.internetdownloadmanager.com.tr/
  15. D

Güvendiğim diyemem de sonuçta IDM kendi sitesinde direk bu sitenin linkini koymuşlar istersen sende kontrol et
  16. D

Dediğim gibi şuan çalışma saati dışı olduğu için muhtemelen kapalı. Aradığında öyle söylüyor enazından kapalı olduğunu
  17. D

Bu siteden aldım kendi sitesi lacivert bilgisayar olan değil. IDM sitesi buraya yönlendirdi direk. Transfer yaparkende gerekli sipariş kodunu girdim 1735835571 Bir üstte yazdım IDM sitesine girerek kontrol edebilirsin
  18. D

Yurtiçi transfer. TR satıcı Lacivery Bilgisayar ismi. TR ibanına transfer yaptım
  19. D

Ara ara yenileyip bakıyorum ama bi dönüş yok. Mailde attım kendilerine
  20. D

Ömür boyu lisans için 650TL olduğu için uğraşmamak adına aldım ama bi dönüş alamadım hala. Saat geç olduğu için muhtemelen telefonla desteğide şuan kapalı
Top Bottom