Neler Yeni

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Bu siteden aldım kendi sitesi lacivert bilgisayar olan değil. IDM sitesi buraya yönlendirdi direk. Transfer yaparkende gerekli sipariş kodunu girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir üstte yazdım IDM sitesine girerek kontrol edebilirsin
anladım. ilgili kişi sıkıntılı olabilir. istersen destek hattını ara hızlandır işini 0850 455 11 75

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
anladım. ilgili kişi sıkıntılı olabilir. istersen destek hattını ara hızlandır işini 0850 455 11 75
Dediğim gibi şuan çalışma saati dışı olduğu için muhtemelen kapalı. Aradığında öyle söylüyor enazından kapalı olduğunu

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.
lacivert bilgisayar mı?
bana ortalam 1saat sürmüştü key gelmesi hem mail hem kayıtlı cep telefonuna sms atıyorlar

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
tamam aynıu yerden almışsınız büyük ihtimal otomasyon sistemleri olmadığını düşünüyorum saat 6dan sonra aldığınız için herhalde yarın tarafınıza gönderimi yapılacak. tabi bu sadece benim varsayımım endişe etmeyin lacivert bilgisayar eski bir firmadır.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Kangal Kangaoğlu
IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.
Ben de almıştım ama para transferiyle değil direkt kartla almıştım, saniyesinde kullanmaya başladım.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Ben de almıştım ama para transferiyle değil direkt kartla almıştım, saniyesinde kullanmaya başladım.
Kart olarak kredi kartı yazıyordu bende sadece kredi kartı kabul oluyordur diye düşünerek transfer ile gönderdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam aynıu yerden almışsınız büyük ihtimal otomasyon sistemleri olmadığını düşünüyorum saat 6dan sonra aldığınız için herhalde yarın tarafınıza gönderimi yapılacak. tabi bu sadece benim varsayımım endişe etmeyin lacivert bilgisayar eski bir firmadır.
Bakalım o zaman sürekli bakmayı bırakıyım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Konuyu tekrar üste çıkarıyorum tekrar akşam saatleri oluyor hala bi hareket yok. Maile dönmediler sipariş için mail atmadılar. Sms gelmedi. Benim aldığım siteden alan var mı başka

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Konuyu tekrar üste çıkarıyorum tekrar akşam saatleri oluyor hala bi hareket yok. Maile dönmediler sipariş için mail atmadılar. Sms gelmedi. Benim aldığım siteden alan var mı başka
ben aldım ama bana 1 saat içerisinde gelmişti kod isterseniz telefondan ulaşmaya çalışın destek için

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
ben aldım ama bana 1 saat içerisinde gelmişti kod
Kendi siteleri olan Lacivert Bilgisayar değilde IDM TR olarak geçen siteden aldım dün sipariş verdim hala dönüş yok. Açıklamaya istediklerini de yazdım mail de attım yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,105
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom