Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Samsung B350 (tuşlu telefon) silinen sesi nasıl geri getirebilirim?

Tuşlu telefonda yanlışla bir ses silinde ama geri getirmek istiyorum. Baktım çöp kutusu gibi bir şey bulamadım. Çözüm bilen arkadaş var mıdır?
  2. Heath Ledger

İstediğim Mesleği Yapabilir Miyim?

Lise 3 üm diyorsun daha uzamazsan sıkıntı olmaz. THY gibi daha kurumsal şirketler belki kabul etmez ancak diğerleri her türlü alır. Sürekli uçağa binerim. Her türlü kabin memuru gördüm çok kısa da çok uzun da
  3. Heath Ledger

Tiyatroya Gidiyor Musunuz

en son gittiğim 12 öfkeli adam oyunuydu. Üniversite biteli gidemiyorum
  4. Heath Ledger

ÖLMEDEN ÖNCE OYNANMASI GEREKEN OYUNLAR

a way out ve it takes two ve hazelight studio yeni çıkacak oyunları
  5. Heath Ledger

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

Nedense böyle hayaller kuran insanlara karşı önyargısız olamıyorum. Bir arkadaşım da her gün böyle şeylerden bahsediyordu. Sonra da niye param yok diye söyleniyordu. Çalışmıyor ve sadece para istiyor. İnsan boş durduğunda dışarıdan beklentiye giriyor. Beklentiye girince de böyle şeyler düşünüyor...
  6. Heath Ledger

Hangi Monitörü almalıyım?

https://www.samsung.com/tr/monitors/high-resolution/viewfinity-s6-24-inch-qhd-100hz-easysetupstand-ls27d600uauxuf/ Şunu aldım 2 hafta önce. Gayet memnunum. Oyun için yüksek HZ istemiyorsan önerebilirim
  7. Heath Ledger

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Bir arkadaşım 125CC ile başlayım diye düşünüyordu. Araştıra araştıra yüksek CC lere çıktı. 2 yıl önce 400CC aldı. Kullanıyor. Kendine güveniyorsan alabilirsin sıkıntı olmaz.
  8. Heath Ledger

Cidden Nasılsın ????

Hamdolsun iyiyim
  9. Heath Ledger

Türkiye de kafe açılır mı

Genç bir arkadaşımız, hayalleri henüz sönmemiş. Güzel hayaller kurmak güzeldir. Ancak hayal ile hedef arasındaki farkın ayrımını yapabilmenizi öneririm.
  10. Heath Ledger

Türkiye de kafe açılır mı

Hangi şehirde açılacak? Kafe kültüründen anlar mısınız? TR de kafe açmak için sermayeniz nedir? konuda bir çok eksik bilgi var
  11. Heath Ledger

Nedensiz Bacak Ağrısı

Belki de romatizma vardır hocam baktır istersen
  12. Heath Ledger

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

Tüketime dayalı bir sistem oluşturdukları için her sene aynı modeli %10 daha performanslı diye sunuyorlar. Tüketim toplumu olduğu için de herkes alıyor. Karlılık açısından dolayı argeye önem azaldı
  13. Heath Ledger

CS2 SEÇKİN İNDİRİME GİRERMİ ?

haftalık kasa alırsan 4 aya nötrlersin. 2 hesap kasıyorum her hafta 2 dolara yakın item düşüyor
  14. Heath Ledger

YÜKSEK HZ MONİTÖR TAVSİYESİ

G5 sat, G4 al
  15. Heath Ledger

Samsung s25 serisi yarın geliyor ne düşünüyorsunuz?

s10e lansmanını canlı izleyip bu s10e tam benlik telefon demiştim. Birkaç ay sonra da aldım zaten hala kullanıyorum. Yavaş yavaş sıkıntılar baş göstermeye başladı. Bataryayı daha 2 ay önce değiştirdim. O yüzden 25 değil de 26 serisini alacağım diye düşünüyorum. Haberlerde slim model olacak diye...
  16. Heath Ledger

3. DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ TAKSAM ZARAR VERİRMİ?

O zaman hiçbir sıkıntı olmaz. Uzun süre kullanımda dönüştürücüler ısınır sadece
  17. Heath Ledger

2. Monitörde mouse kayboluyor

evet hocam type c üzerinden bağladım. laptopta başka giriş yok çünkü. 60 Hz 10 bit kullanırım sıkıntı yok da mouse sönmesi deli etti beni, sürekli sönüp duruyor rahatsız ediyor 1737440873 Dostum şimdi kurcalarken farkettim sıkıntı HDR ile ilgiliymiş. 10 bit HDR kapattım mouse düzeldi ancak 10...
  18. Heath Ledger

Çözüldü✓ Maksimum 7.5k Monitör önerisi.

Diğer monitörleri bilmiyorum pek. Samsung g4 25 inç olması az da olsa dezavantaj olabilir. Benim bildiğim 23.8-24.5 arası fps için ideal. 0,5 inç ten bişi olmaz diyorsan sen bilirsin.
  19. Heath Ledger

3. DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ TAKSAM ZARAR VERİRMİ?

Bilgisayarın içindeki donanımlar kaldırırsa sıkıntı olmaz
  20. Heath Ledger

Çözüldü✓ Maksimum 7.5k Monitör önerisi.

Samsung G4 kullanıyorum ama fiyatı uçmuş baya. Fiyatı düşünmezsek güzel monitör. CS için almıştım çok memnunum
Top Bottom