Neler Yeni

Cidden Nasılsın ????

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yasin
Yorulduğumu hissediyorum ama öyle çalışmaktan değil mutlu olma çabası ve umut etme çabasından, hele ki umut etmeye devam edilmek için birçok şeyden vazgeçiyorsun, bunlarda senden bir çok şey götürüyor.
Kafam karışık, naptığımı bilmiyorum beynimdeki ses benimle konuşuyor ama sanki bir iyi insan bir kötü insan sesi gibi geliyor bana çok değişik.

Bu bir illüzyonda yaşamak olmuyor mu?
Maalesef haklısın, evet illüzyonda yaşamak oluyor. Zaten pek bir gayem yok. O yüzden uzun süreli umut, hedef koyuyorum ki belki bir gün onları başarırım hırsıyla hayata devam ediyorum. Diğer türlü başarabileceğim hedefleri başardığım zaman hayattaki gayemi yitirmiş olacağım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Maalesef haklısın, evet illüzyonda yaşamak oluyor. Zaten pek bir gayem yok. O yüzden uzun süreli umut, hedef koyuyorum ki belki bir gün onları başarırım hırsıyla hayata devam ediyorum. Diğer türlü başarabileceğim hedefleri başardığım zaman hayattaki gayemi yitirmiş olacağım.
Varoluşsal anlamda kaybolmuş hissediyorsan belki de orayı halletmen gerekiyordur. Durumu kabullenmek yerine...

Mevlana demiş ki, "Işık aldığın yaradan girer."

Hayatta sahip olduğumuz acılar, kayıplar (her anlamda olabilir bu, anlam, gaye, sevgili, ölüm) sorunlar, zorluklar... Aslında daha büyük bir hayra hizmet ediyor. Bunu görebildiğin an bir şeyler değişiyor.

Burada sana edebiyat yapıyorum gibi gelebilir ama sadece kendi yaşadığım bir şeyi anlatıyorum.

Acı güçlendirir lafı yanlış değil ama eksik.
Acı ve zaman güçlendirir, doğru, ama bu süreçte acıyı tanırsan, acıyı anlamlandırırsan bir şeyler iyileşmeye başlıyor.

İmam Şafii'nin bir sözü var. Pek ilgili değil ama söyleyeceğim: İftiranın atıldığı kişi temizdir mi, iftira oklarının gittiği yer temizdir mi, öyle bir şey.

Sen de acıyı, hayatın sana attığı bir ok gibi gör. Bu ok, tam olarak nerene saplanıyor, bunu görmeye çalış. Oku çıkar ve oradan ışık girmesine izin ver.

İnancın olsun olmasın, alıntı yaptığım şahsiyetlerin söyledikleri değerli şeyler. Bir düşün.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Hamdolsun iyiyim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yasin
Varoluşsal anlamda kaybolmuş hissediyorsan belki de orayı halletmen gerekiyordur. Durumu kabullenmek yerine...

Mevlana demiş ki, "Işık aldığın yaradan girer."

Hayatta sahip olduğumuz acılar, kayıplar (her anlamda olabilir bu, anlam, gaye, sevgili, ölüm) sorunlar, zorluklar... Aslında daha büyük bir hayra hizmet ediyor. Bunu görebildiğin an bir şeyler değişiyor.

Burada sana edebiyat yapıyorum gibi gelebilir ama sadece kendi yaşadığım bir şeyi anlatıyorum.

Acı güçlendirir lafı yanlış değil ama eksik.
Acı ve zaman güçlendirir, doğru, ama bu süreçte acıyı tanırsan, acıyı anlamlandırırsan bir şeyler iyileşmeye başlıyor.

İmam Şafii'nin bir sözü var. Pek ilgili değil ama söyleyeceğim: İftiranın atıldığı kişi temizdir mi, iftira oklarının gittiği yer temizdir mi, öyle bir şey.

Sen de acıyı, hayatın sana attığı bir ok gibi gör. Bu ok, tam olarak nerene saplanıyor, bunu görmeye çalış. Oku çıkar ve oradan ışık girmesine izin ver.

İnancın olsun olmasın, alıntı yaptığım şahsiyetlerin söyledikleri değerli şeyler. Bir düşün.
çok bilgili birine benziyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,185
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom