Arama sonuçları: *

1. E

Dead Cells indirimde alınır mı?

Aga Dead Cells 20tl olmuş ama dlcsiz sarar mı almalı mıyım?
  2. E

Oyun Seçimi İçin Yardım

batman serisi o zaman
  3. E

Oyun Seçimi İçin Yardım

sevdiyseniz insidea bakın derim
  4. E

LoL Hesabi almak istiyorum

hocam normal düşünürseniz bile mantıksız en kötü skin bile ne kadar pahalı üstüne onca saat onca emek 2k olur mu sence arkadaşın acil paraya ihtiyacı vardı herhalde
  5. E

okey hocam
  6. E

adc dısı her car acık nerdeyse 40tane fakanda skin var 150sv fln hesap 1500e salarım 1736961535 2500e o kriterde hesap bulamazsıb
  7. E

en iyi batman oyunun hangisi

1 sene olmuş ama görürsün diye yazayım dostum hikaye sıralaması şu şekilde batman arkham asylum batman arkham city batman arkham knight batman arkham origins(aralarında en kötüsü ve hikayeyle bağlantısız epicdede yok) en iyi oyun kişiden kişiye değişir
  8. E

Sepetten ilk hangi oyunu oynamalıyım

anladım hocam sağolasın somaya bakıcam aktif oynadığım bir oyun varda o bitsin
  9. E

15 yaşındayım youtubeye başlasam tutar mı?

ağzım laf yapar mikrofonum ortalama kararlı şuanlık değilim internetim değişene kadar inşallah denemeye çalışacağım öneriler için teşekkür ederim
  10. E

HLSADHSAHLDASHLDHLK fena fikir not aldım
  11. E

hocam yüzümü göstermeyi istemiyorum diyelim ya tipim yokda bide liseden arkdaşlar bulur okulada rezil kepaze olurum
  12. E

hocam sohbetim genellikle sarar yani saracağını düşünüyorum böyle sıkıcı konuşan biri değilim gereken yerde eğlenceli esprili gereken yerde ciddi olabiliyorum ama genellikle eğlenceli ve espriliyimdir 1736279392 doğru hocam ama şöyle bişey de var edit yapmayı pek bilmiyorum hani arkaya oyun...
  13. E

içerikler: oyun eleştiri oyun inceleme oyun indirimleri oyun öneri gameplay genelde bu tür olucak enis kirazoğlunun gameplayli hali gibi sizce tutar mı?
  14. E

Gtx 1080 ti Alınır mı?

aga anama sövseniz daha iyidi ben hangisi yüksek rakamsa o daha iyi sanıyordum arkadaşlar öğrenmiş oldum yargılamayın üzülüyom
  15. E

Gtx 1080 ti Alınır mı?

üstüne biraz koyup gtx 1660ti öneririm şuankii ekran kartım her oyunu açar rahat
  16. E

Epic games sepet yorumlama

hocam bi arkadaş en babaları sona bırakın demişti öyle yapıcam yinede sağolun
  17. E

Epic games sepet yorumlama

O ney
  18. E

hocam ayıp olmazsa instagramınız var mı sohbet amaçlı
  19. E

çok sağolun hocam bi kaç kez araştırmıştım onalrda 2 3 sene öncesine aitti hepsinde sıkıntı çıkarıyor vs diyordu iyi oldu bildiğim crysis serisini bitirip bakıcam ona
  20. E

hocam çok sağol crysis ile başlayacağım bide epic gamesden skyrimi modlayabiliyo muyuz
Top Bottom