hocam sohbetim genellikle sarar yani saracağını düşünüyorum böyle sıkıcı konuşan biri değilim gereken yerde eğlenceli esprili gereken yerde ciddi olabiliyorum ama genellikle eğlenceli ve espriliyimdirherkes yapıyor, biraz sohbet muhabbetin ile insanları bağlaman lazım
doğru hocam ama şöyle bişey de var edit yapmayı pek bilmiyorum hani arkaya oyun videosunu koyup üstüne konuşabilirim falan ama böyle edit kabiliyetim pek yokSenin azmine birazda şansına bağlı
yazın açıcam hocam şuanki internet uploadım 0.5 civarı yazın modem + internet tarifesi değişicek o zaman deneyeceğimdene denemeden bilemeyiz
kendine güveniyorsan başlayabilirsin. en kısa sürede de kamera ayarla kamera daha samimi geliyor insanlarahocam sohbetim genellikle sarar yani saracağını düşünüyorum böyle sıkıcı konuşan biri değilim gereken yerde eğlenceli esprili gereken yerde ciddi olabiliyorum ama genellikle eğlenceli ve espriliyimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğru hocam ama şöyle bişey de var edit yapmayı pek bilmiyorum hani arkaya oyun videosunu koyup üstüne konuşabilirim falan ama böyle edit kabiliyetim pek yok
hocam yüzümü göstermeyi istemiyorum diyelim ya tipim yokda bide liseden arkdaşlar bulur okulada rezil kepaze olurumkendine güveniyorsan başlayabilirsin. en kısa sürede de kamera ayarla kamera daha samimi geliyor insanlara
HLSADHSAHLDASHLDHLK fena fikir not aldımagzına su koy gülmeme challenge y ap 5 milyon
tabi tercih meselesi, sen bilirsin.hocam yüzümü göstermeyi istemiyorum diyelim ya tipim yokda bide liseden arkdaşlar bulur okulada rezil kepaze olurum
ağzım laf yapar mikrofonum ortalama kararlı şuanlık değilim internetim değişene kadar inşallah denemeye çalışacağım öneriler için teşekkür ederimyayıncıların arkadaşları ol veya yayıncılarla beraber içerik yap. (Youtuberlar ile de olur.)
Facebook guruplarında ise reklam yapabilirsin.
şunu diyeyim gerçekten gelişmek istiyorsan sürükleyici olman ve ağzının fazla laf yapıyor olması lazım.
dış etkenlerde işte bilgisayarın mikrofon falan işte onlarda ortalama olmalı.
ve kararlı ol 1 2 gün yapıp bırakma.
geç kaldın hocam enfes çitos 8 10 sene önce yaptı onlarıHLSADHSAHLDASHLDHLK fena fikir not aldım