Bende hesabımı satmak istiyorum lakin arkadaşın dediği doğru. hesabı kaybettim gibi bahanelerle ticket açıyorlar ve aldıkları rpnin faturasını gösteriyorlar bu kadar basit bir şekilde hesabı geri alabiliyorlar.Hocam üstte bir arkadaş yazmış bende yazayım tanıdık olmadıkça riot hesabı kesinlikle almayın. 730 lvl hesabınız varmış sizinde haberiniz vardır neler olduğundan
okey hocamHaci biraz gec oldu onun icin . westte zaten 730 level hesabim var ama trde de guzel bir hesap alm almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biraz arastiricam, bulamazsam sana donus yapabilirim
Hocam bende öyle hesap var istersen.Hacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
o rakama ıstedegın ozellıklerde ımkansızHacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
gamermarkt üzerinden güvenilir satııcıdalardan alırsanız bir sorun olmazHacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
gamermarkt üzerinden güvenilir satııcıdalardan alırsanız bir sorun olmaz
Itemsatis gibi yerlerde bulursunuz ama gamermarkt bulamazsınız gamermarkta 300 uzeri riot hesabi sattim paranızın p4c olmasını istemiyorsanız gamermarkttan alınbende öyle düşünüyordum ama imkansız değilmiş birkaç tane buldum bile 10dk da
ben şuana kadar sorun yaşamadım itemsatışta zamanında pubg hesabı satın almıştım 1 ay sonra hesabım alındı desteğe başvurdum param geri geldiItemsatis gibi yerlerde bulursunuz ama gamermarkt bulamazsınız gamermarkta 300 uzeri riot hesabi sattim paranızın p4c olmasını istemiyorsanız gamermarkttan alın
Banda geri cekilmede direkt para iade
Benim arkadaş 300 skinli hesabı 2-3 civarına satıyorduadc dısı her car acık nerdeyse 40tane fakanda skin var 150sv fln hesap 1500e salarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500e o kriterde hesap bulamazsıb
hocam normal düşünürseniz bile mantıksız en kötü skin bile ne kadar pahalı üstüne onca saat onca emek 2k olur mu sence arkadaşın acil paraya ihtiyacı vardı herhaldeBenim arkadaş 300 skinli hesabı 2-3 civarına satıyordu