Arama sonuçları: *

1. enestuncer

bu soğutma ramlere sıkıntı çıkartırmı

İşlemcin neydi?
  2. enestuncer

Çözüldü✓ 3500TL Anakart Önerisi

4000TL bandına çıkarsan atx tercih etmeni öneririm ancak 3000TL'ye alabileceğin güzel f/p kart. B550 serisi anakartlar 5000 serisi işlemcilerle uyumludur. Bios upd. gerektirmez.
  3. enestuncer

bu soğutma ramlere sıkıntı çıkartırmı

Hiç bulaşma ramlere sıkıntı çıkarır bu model. Ürün yorumlarında bir arkadaş 4. slotu kullanabilmiş tek. 9 santimlik fan yerine 12 santim fanlı soğutuculara yönelebilirsin.
  4. enestuncer

FP Hava soğutma önerir misiniz?

Thermalright'ın modellerine bakabilirsin f/p açısından önde şuan.
  5. enestuncer

Çözüldü✓ 3500TL Anakart Önerisi

3000 TL'ye Gigabyte B550M K düşünülebilir. İncehesapta satışta şuan. Çift m2 olması öne çıkartıyor.
  6. enestuncer

Youtube Kasıyor Fakat Farklı Hiçbir Site Kasmıyor

Dün geceden beri genel bir problem vardı. Sadece sende değil çoğu kişinin de kasıyordu. En kısa sürede düzelecektir.
  7. enestuncer

CS2 2 Seçkin Parasını Amorti Etme Süresi

Daha arkadaşlarını toplayıp 2v2 oyun bile açamıyorsun. Madem bitmedi ne diye betadan çıkarıp CSGO yu kaldırıyorsunuz. Valve kendi bacağına sıktı tamamlanmamış oyunu çıkartmakla.
  8. enestuncer

Bilgisayarım calismiyor ders çalışamıyorum yardım

Pili çıkarın, ramin ikisini de çıkartıp biraz bekledikten sonra tek bir rami ve pili takıp çalıştırmayı deneyin.
  9. enestuncer

Bu Bilgisayar Bu Fiyata İyi Midir?

Parça kalitesi iyi değil. Bu fiyata almanı önermem. Daha dün indirimde rtx4060 vardı itopyada ona denk gelseydin keşke.
  10. enestuncer

🔥İndirim Corsair 4GB 1600MHz DDR3 CL11 Ram 455TL

Çok güzel indirim. 2 Tane aldım dual channelde DDR6 olarak kullanırım. (ytd)
  11. enestuncer

Monitörüm Cızırdıyor Ve Gidip Gidip Geliyor

Harici adaptörü bozulmuş olabilir. Voltaj ölçümü ya da muadil bir adaptör bulup denemek lazım. Darbe vs olmadan panelin bir anda böyle olması zor.
  12. enestuncer

Monitörüm Cızırdıyor Ve Gidip Gidip Geliyor

Monitör harici bir adaptör ile mi güç alıyor?
  13. enestuncer

XL Mouse Pad önerisi

Klasse Pro https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09TG86G2H/ref=ox_sc_act_image_6?smid=A2F1Y401W62SR9&psc=1
  14. enestuncer

Xiaomi akıllı saat orijinal mi, çakma mı olduğunu nasıl anlarım ?

Bu linkten sorgulayabilirsin. https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/secur
  15. enestuncer

Misli.com İddia parası

100 tl 68 orandan 6.800 tl yapar 680 oran oynaman lazım 68bin tl için.
  16. enestuncer

🔥İndirim Hepsiburada Bil Kazan Başladı🔥

500'e kadar çıkıp patladık önermiyorum :D
  17. enestuncer

🔥İndirim Hepsiburada Bil Kazan Başladı🔥

Bil kazan diye girdik düştüğümüz hale bak
  18. enestuncer

İtopyanın Özelleştirme Saçma Fiyat Şaka Gibi

Hazır sistemlerde parçalar perakende fiyatından hesaplanmıyor. Kampanya yapıldığı için normal satış fiyatı 7000 tl olan bir parça hazır sistem içerisinde 4000 tl gösteriliyor. Daha alt model bir parçaya yükseltme yapmak istediğinde de ekstra 1500 tl istiyor. Yani 6500xt nin normal satış fiyatı...
Top Bottom