Neler Yeni

CS2 2 Seçkin Parasını Amorti Etme Süresi

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Bütçe
395
Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce CS2 Seçkin aldım 395 TL ye 4 ay içerisinde kasalardan 150 TL kazanmışım öyle aşırı çok oynamıyorum günde bi kaç maç atıp çıkıyorum amorti etme süresi 9-10 ay benim için. İlk kasa rüyalar ve kabuslardı onu 40 TL civarına satmıştım vay be dedim her zaman böyle verirse iyi para kazanırım demiştim sonra çöp çöp kasalar vermeye başladı para etmeyen ondan sonra da kasa kasma hevesim kaçtı! Şimdi gelelim işin en can alıcı noktasına, oyun tekrar rüyalar ve kabuslar kasası verdi ama şimdi bu 28 TL ediyor steam dolara geçti kasalar bizim için değerlenmedi fiyatı daha da düştü şimdi Seçkin alan birisi amorti etmesi baya bi uzun sürecek. Seçkinin bi anlamadı kalmadı kısacası zaten onda da hileci çok her maçta en az 1 kaç tane hileci oluyor hile olmayan maçlar kendini belli ediyor baya zevkli geçiyor ve başa baş gidiyor. Ben basit eğlence takılıyorum diğer modların hile durumunu bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Daha arkadaşlarını toplayıp 2v2 oyun bile açamıyorsun. Madem bitmedi ne diye betadan çıkarıp CSGO yu kaldırıyorsunuz. Valve kendi bacağına sıktı tamamlanmamış oyunu çıkartmakla.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Oyunu bıraktım ben artık kendi hesabımda uzun süre arkadaşlarımla 5v5 falan atıyorduk csgoda bunda onu yapamıyoruz üstüne dolara geçildi kazancım yok birde zevkli değil eskisi gibi kendi kendine bir toprak attı valve üstüne birde trde dolara geçti bir toprak daha attı artık kolay kolay kalkamaz ayağı cs2

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz gibi oyun bitik hiç bir gelişme olmuyor, hileciler cirit atıyor, hangi oyunlarda takılıyorsunuz siz ben yeni Bi MMORPG çıkacak onu bekliyorum birde Smite 2 moba türü sevmem ama bu 3 boyutlu olacak o yüzden bir şans verecem fragman da oyun güzel duruyordu

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Steam hesabımda 2 dolar var bugün rüyalar ve kabuslar açacam ilk kasa açışım olacak kasa ve anahtar parasını çıkarır mı yoksa çöp şeyler mi çıkıyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
Mehmet Aslan
Dediğiniz gibi oyun bitik hiç bir gelişme olmuyor, hileciler cirit atıyor, hangi oyunlarda takılıyorsunuz siz ben yeni Bi MMORPG çıkacak onu bekliyorum birde Smite 2 moba türü sevmem ama bu 3 boyutlu olacak o yüzden bir şans verecem fragman da oyun güzel duruyordu
hangi mmorpg çıkacak

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
Mehmet Aslan

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
oynanır mı hiç mmorpg deneyimim olmadı
Valla çok iddialı konuşuyorlar eğer söyledikleri gibiyse tarihin en iyisi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

oynanır mı hiç mmorpg deneyimim olmadı
Arayüzü sade güzel diğer MMORPG ler gibi bi ton içerik yok ekranda biraz metin 2 yide andırıyor , karakter geliştirme baya detaylı, oyunun içeriği gemi savaşları, oyuncular bir yeri işletebilecek, PVP ye ve ticarete baya ağırlık verilmiş, oyunda dinamik hava koşulları olacakmış bazı yerler sel altında kalacakmış o yerde düşen itemler değerlenecek elinde bulunan kişiler pahalıya satabilecek mesela

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
Mehmet Aslan
Valla çok iddialı konuşuyorlar eğer söyledikleri gibiyse tarihin en iyisi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arayüzü sade güzel diğer MMORPG ler gibi bi ton içerik yok ekranda biraz metin 2 yide andırıyor , karakter geliştirme baya detaylı, oyunun içeriği gemi savaşları, oyuncular bir yeri işletebilecek, PVP ye ve ticarete baya ağırlık verilmiş, oyunda dinamik hava koşulları olacakmış bazı yerler sel altında kalacakmış o yerde düşen itemler değerlenecek elinde bulunan kişiler pahalıya satabilecek mesela
güzele benziyor bekleyip görelim bakalım ilk mmo oyunu olarak bunu oynarım belki :D

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
kanka başlıkla konu çok farklı ama o oyun biraz scam duruyor youtube üzerinden biraz araştırmanı öneririm ufak bir araştırma ile scam olma ihtimali çok yüksek olma ihtimaline vardım
Aynen muhabbet başka yere kaydı ama haklı olabilirsin çünkü vadettikleri şeyler hayal gibi umarım gerçek olur umarım çıkar bu oyun

Top Bottom