Misli.com İddia parası

feritmusaoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
725
merhaba bugün 12 maça toplam 68 oran kupon yaptım( oynamadım öylesine yaptım yakın zamanda oynayacağım ) ve sadece Rize Adana maçı yattı kalanların hepsi tuttu. Ben bu kupona 100 tl basıp tuttursaydım misli gerçekten 68.000 tlmi verecek miydi? Paranın üstüne yatarlar mı? Sorun çıkarırlar mı? Veya çekerken banka sorun yaratır mı? Bilen kişiler yazarsa sevinirim.

100*68=6.800TL
kaçak site değil ise verir heralde

merhaba bugün 12 maça toplam 68 oran kupon yaptım( oynamadım öylesine yaptım yakın zamanda oynayacağım ) ve sadece Rize Adana maçı yattı kalanların hepsi tuttu. Ben bu kupona 100 TL basıp tuttursaydım misli gerçekten 68.000 tlmi verecek miydi? Paranın üstüne yatarlar mı? Sorun çıkarırlar mı? Veya çekerken banka sorun yaratır mı? Bilen kişiler yazarsa sevinirim.
hayir sorun yaratmaz misli nesine bilyoner vb kacak degil ne kadar kazanirsan kazan cekersin

hayir sorun yaratmaz misli nesine bilyoner vb kacak degil ne kadar kazanirsan kazan cekersin
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Misli devlet onaylı, yamuk olmaz.
Tamamdır teşekkürler

100 TL 68 orandan 6.800 TL yapar 680 oran oynaman lazım 68bin TL için.
Yanlış yazmışım kusura bakmayın.

100*68=6.800TL
Yanlış hesaplamışım evet.

Verirler de çekerken paranın bir kısmını alıyorlar. Devlet onaylı sitelerde sorun yaşanmaz.

merhaba bugün 12 maça toplam 68 oran kupon yaptım( oynamadım öylesine yaptım yakın zamanda oynayacağım ) ve sadece Rize Adana maçı yattı kalanların hepsi tuttu. Ben bu kupona 100 TL basıp tuttursaydım misli gerçekten 68.000 tlmi verecek miydi? Paranın üstüne yatarlar mı? Sorun çıkarırlar mı? Veya çekerken banka sorun yaratır mı? Bilen kişiler yazarsa sevinirim.
Misli devlet onaylı yasal site, sorunun cevabı evet 1 milyon kazansanda veriyorlar çünkü 1 günde kazandıkları parayı aklımız ermez :D ve kankam sana en büyük tavsiyem eğer oynayacaksan 1 kupona en fazla 2 maç koy yoksa çok pişman olursun ilerde.

Verir reis verir

Misli devlet onaylı yasal site, sorunun cevabı evet 1 milyon kazansanda veriyorlar çünkü 1 günde kazandıkları parayı aklımız ermez :D ve kankam sana en büyük tavsiyem eğer oynayacaksan 1 kupona en fazla 2 maç koy yoksa çok pişman olursun ilerde.
Tamam reis eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,874
Üyeler
197,074
Son üye
Jaguxc
Geri