Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Kulaklık hijyen yüzünden iade almıyor????????

Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce havit fuxi h7 markalı kulaklığı e ticaret sitelerinde değil direkt havit store kendi mağazaları üzerinden satın aldım(sırf daha kolay iade edebilirim diye) düşündüm kulaklık 2 gün sonra elime ulaştı yaklaşık 1 2 saat kadar kullandım ve ses kalitesi vs olsun...
  2. ynsemreuzun

Ryzen 5600x li sistem boşta kasıyor

görev yöneticisinden bu problemi yaşadaığınızda windows gezginini yeniden başlatın hocam belki düzelir eskiden bendede oluyordu o da olmazsa tarayıcı değiştirin operagx ve ya normal opera iyidir
  3. ynsemreuzun

İkinci el bu sistem ne kadara alınmalı?

ryzen 2600 rx590 16ram 500m2ssd rgbkasa 550w pc yi iki hafta önce 8 buçuğa aldık hocam bir arkadaşıma eğer sizin söylediğiniz pc fiyatları buna yakınsa tercih etmeyiniz
  4. ynsemreuzun

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

ney hocam anlamayadım tam başvuracam dediniz ve başvurmayıp mı aldınız parayı
  5. ynsemreuzun

evet aynı hijyen muhabbetini banada yazdılar kendi siteleri üzerinden destekten kulakığın beğenmeyip iade etmede kabul yok ama kulaklıkta sorun varsa iadeyi alıyor gerçekten muhteşem şimdi ellerine gitti kulaklıkta sorun yoksa size geri gönderiyoruz diye yazdılar bakalım bekleyeceğim eğer geri...
  6. ynsemreuzun

dostum kablolu sürücü çapı 50mm olan bir kulaklıktan geçeceksen geçme ses kalite farkını farkedersin dediğim gibi 2 saat oyun oynadım dayanamadım yani sesin daha düşük bir kalitede olması rahatsız etti beynim kabullenemdi gamepower magnus v2den geçtim eski ve rahat olmayan bi,r kulaklık onun ses...
  7. ynsemreuzun

1k civarı kulaklık önerisi

fuxi h3 detaylı araştırmanı öneririm memnunlarda çok beğenmeyenlerde var kablosuz bu fiyatta rakipsiz
  8. ynsemreuzun

anladım hocam teşekkürler değerli yorumlar için 1737656409 evet ya öyle hocam ürün biraz kusurları var ranked fps ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda yetersiz bende iade oluşturdum kargomu bugün bıraktım şubeye bakalım ilerleyen aşamalarda iade kabulde bir problem yaşarsam forumda sizlere...
  9. ynsemreuzun

hocam sizinle mi konuşmuştum hatırlamıyorum ama kulaklık bugün elime geçti ve yaklaşık 3 4 saat kullandım ses kalitesi gerçekten pubg r6s cs gibi en ufak sesi bile duymanız gerek oyunlar için iyi değil bir hevesle almıştım şikayetleride çoktu biliyordum ama denemek istedim evet arkadaşlar ürünü...
  10. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Asus rtx 4060 ti dual white oc edition 8gb ekran kartına uygun işlemci

Yeterlidir hocam ayarında bir değer. (y)
  11. ynsemreuzun

I5 11400F sistemde PUBG %100 CPU kullanıyor

hocam güncel sistemim imzamdaki gibidir 2600x ten 5600 e geçtim pubgde diğer oyunlar kadar bir artış olmadı yani 20 bilemedin 30 fps fark etti ama eskiden arada takılmalar oluyordu artık hiç olmuyor fikriniz nedir?
  12. ynsemreuzun

Çözüldü✓ Asus rtx 4060 ti dual white oc edition 8gb ekran kartına uygun işlemci

hocam beyaz toplama isteğinize bir şey diyemem fakat akakçe gibi fiyat listeleme sitelerinden istediğiniz ürünlere tek tek baktığınızda kendi toplamış olduğunuz görseldeki sistemin fiyatının ne kadar aşağıda topladığınız ile karşılaşacaksınız ayrıca seçtiğiniz anakart AMD model işlemciler...
  13. ynsemreuzun

Thermalright Frozen Warframe 240 alınır mı?

ben olsam bu riske girmezdim hocam ya siz?
  14. ynsemreuzun

Çözüldü✓ İşlemci sahte değilmiş

Abdullah hocam bir kez daha teşekkürler gerçekten kullanıcılarınıza sağladığınız hizmetin haddi hesabı yok umarım arkadaşın sorunu çözülür gerçekten hoş olmayan bir durum iki taraf içinde...
  15. ynsemreuzun

RTX 3070 650W yeterlimidir

Hocam o kadar teknikten anlamıyorum imzamda yazıyor psu modeli bir bilginiz var mı yazdığınız mesajdaki bileşenleri karşılıyor mu
  16. ynsemreuzun

RTX 3070 650W yeterlimidir

hocam bendede 500w var 3070 yükseltmesi düşünüyordum fakat bu yetersiz gelecek gibi duruyor o yüzden 4060 a yöneleceğim gibi hocam bendede 500w var 3070 yükseltmesi düşünüyordum fakat bu yetersiz gelecek gibi duruyor o yüzden 4060 a yöneleceğim gibi
  17. ynsemreuzun

2000 TL bandında klavye önerir misiniz?

hocam tabii ki de tercih size kalmış fakat ben yıllardır sektörde olan bilinmiş markları tercih ederim çünkü birkaç kez bu huyumdan alakasız ürün aldım ve ne kadar pişman oldum bilemezsiniz
  18. ynsemreuzun

PC den kapsamlı anlayan birisi bakabilir mi?

hocam çok piyasayı bilmediğinizdendir bir sürü içerik üreticisiyle anlaşmalılar ve yıllardır sektördeler bence araştırdıktan sonra duymadım demek biraz mantıksız olur
  19. ynsemreuzun

PC den kapsamlı anlayan birisi bakabilir mi?

hocam şöyle bir sistem buldum kasasıda baya şıkmış işlemciyi 7700x ve 360mm güzel soğutucular mevcut onlardan birini seçtiğiniz senaryoda bütçenize yakın bir bilgisyar çıkmış olur https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/
Top Bottom