Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
vladimiz putin
siz iade talebi oluşturun muhtelemelen iade edersiniz
incehesaptan iade talebi olusturdum bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ in garanti kapsaminda falan diyip onlarla iletisime gecmemi soylediler. arayip onlara mi soyleyemem lazim iade istedigimi?

burhan001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burhan Çakar
incehesaptan iade talebi olusturdum bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ in garanti kapsaminda falan diyip onlarla iletisime gecmemi soylediler. arayip onlara mi soyleyemem lazim iade istedigimi?
sesi sizce de dışarı çok vermiyor mu?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
vladimiz putin
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Uzun
Ben normal bir kullanıcı olarak yorum yapmıştım ve ilk kulaklığımdı tabii ki daha önce kullanan farkları hissedebilecek kişilerin yorumları daha önemli ben halen daha sorun yaşamıyorum ses kasarken vs ama demekki yetersiz bir sesi var aslında sadece bana yeterli geliyor iade tarafında problem yaşamayacağınızı düşünüyorum birkaç kişinin iadesi sorunsuz yapılmış
anladım hocam teşekkürler değerli yorumlar için
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben incehesap uzerinden aldim. iade talebi olusturdugumda bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ firmasninin garantisinde oldugunu soyleyip telefon numaralarini verdiler. bunlari ararsam yardimci olurlar mi?

gamepower fujin prodan gectim hocam.ses kalitesi tabii kabloluya gore kotu. kucuk kulakli biri olmama ragmen suruculeri koruyan pedlerin arasindaki plastik kulagima degiyor ve acitiyor. 7.1 size de sormustum. tamamen alakasiz 7.1 ile sagdaki sesi sola falan veriyor. birde en onemlisi sesler robotlasiyor, mikrofon da ayni sekilde. sarj ederken bir yandan kullanamiyoruz sanirim, test ettim 4 saatte dolamadi sarji.
evet ya öyle hocam ürün biraz kusurları var ranked fps ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda yetersiz bende iade oluşturdum kargomu bugün bıraktım şubeye bakalım ilerleyen aşamalarda iade kabulde bir problem yaşarsam forumda sizlere dönüş yapacağım

hocam evet ürün cyn bilişim altında garantileniyor ben sırf iade de sorun yaşamayayım diye havitin kendi mağazası üzerinden havit.store dan aldım 100 200 fazla verip bunlarla uğraşmak istemedim olur ki kulaklığı beğenmem diye inşallah sizde bir problem yaşamadan dilediğiniz sonuca ulaşırsınız

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
vladimiz putin
anladım hocam teşekkürler değerli yorumlar için

evet ya öyle hocam ürün biraz kusurları var ranked fps ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda yetersiz bende iade oluşturdum kargomu bugün bıraktım şubeye bakalım ilerleyen aşamalarda iade kabulde bir problem yaşarsam forumda sizlere dönüş yapacağım

hocam evet ürün cyn bilişim altında garantileniyor ben sırf iade de sorun yaşamayayım diye havitin kendi mağazası üzerinden havit.store dan aldım 100 200 fazla verip bunlarla uğraşmak istemedim olur ki kulaklığı beğenmem diye inşallah sizde bir problem yaşamadan dilediğiniz sonuca ulaşırsınız
insallah hocam yazdim wp uzerinden bekliyorum cevap vermelerini. Umarim iade alabiliriz ikimizde...

Westron0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İlke Akın
Beyler o kadar mı kötü ya, ben de yarın gaming gecesinde bi tane çekecektim bu yorumlardan sonra almam gibi. Başka f/p bir şey bakacağız artık.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Beyler o kadar mı kötü ya, ben de yarın gaming gecesinde bi tane çekecektim bu yorumlardan sonra almam gibi. Başka f/p bir şey bakacağız artık.
Ben kullanıyorum memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Uzun
dostum kablolu sürücü çapı 50mm olan bir kulaklıktan geçeceksen geçme ses kalite farkını farkedersin dediğim gibi 2 saat oyun oynadım dayanamadım yani sesin daha düşük bir kalitede olması rahatsız etti beynim kabullenemdi gamepower magnus v2den geçtim eski ve rahat olmayan bi,r kulaklık onun ses kalitesi daha iyidi ve hani ne kadar özenilmediğini şöyle söyliyim kulaklığın üstünden ses açma butonuna basınca iphone bilidirm sesi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Uzun
sorun yinede benımkını hıjyenden iade almadılar
evet aynı hijyen muhabbetini banada yazdılar kendi siteleri üzerinden destekten kulakığın beğenmeyip iade etmede kabul yok ama kulaklıkta sorun varsa iadeyi alıyor gerçekten muhteşem şimdi ellerine gitti kulaklıkta sorun yoksa size geri gönderiyoruz diye yazdılar bakalım bekleyeceğim eğer geri gönderirlerse piyasanın 200 300 lira aşağısına sıfır maksimum 2 saat kullandım tüö kutu içerikleride tam satmayı düşünüyorum buradan almak isteyen arkadaş olursa ulaşsın diyeyim sinir oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,680
Üyeler
166,058
Son üye
torom
Top Bottom