Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
vladimiz putin
siz iade talebi oluşturun muhtelemelen iade edersiniz
incehesaptan iade talebi olusturdum bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ in garanti kapsaminda falan diyip onlarla iletisime gecmemi soylediler. arayip onlara mi soyleyemem lazim iade istedigimi?

burhan001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burhan Çakar
incehesaptan iade talebi olusturdum bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ in garanti kapsaminda falan diyip onlarla iletisime gecmemi soylediler. arayip onlara mi soyleyemem lazim iade istedigimi?
sesi sizce de dışarı çok vermiyor mu?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
vladimiz putin
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yunus Emre Uzun
Ben normal bir kullanıcı olarak yorum yapmıştım ve ilk kulaklığımdı tabii ki daha önce kullanan farkları hissedebilecek kişilerin yorumları daha önemli ben halen daha sorun yaşamıyorum ses kasarken vs ama demekki yetersiz bir sesi var aslında sadece bana yeterli geliyor iade tarafında problem yaşamayacağınızı düşünüyorum birkaç kişinin iadesi sorunsuz yapılmış
anladım hocam teşekkürler değerli yorumlar için
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben incehesap uzerinden aldim. iade talebi olusturdugumda bana CYN BİLİŞİM TEKNOLOJİ firmasninin garantisinde oldugunu soyleyip telefon numaralarini verdiler. bunlari ararsam yardimci olurlar mi?

gamepower fujin prodan gectim hocam.ses kalitesi tabii kabloluya gore kotu. kucuk kulakli biri olmama ragmen suruculeri koruyan pedlerin arasindaki plastik kulagima degiyor ve acitiyor. 7.1 size de sormustum. tamamen alakasiz 7.1 ile sagdaki sesi sola falan veriyor. birde en onemlisi sesler robotlasiyor, mikrofon da ayni sekilde. sarj ederken bir yandan kullanamiyoruz sanirim, test ettim 4 saatte dolamadi sarji.
evet ya öyle hocam ürün biraz kusurları var ranked fps ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda yetersiz bende iade oluşturdum kargomu bugün bıraktım şubeye bakalım ilerleyen aşamalarda iade kabulde bir problem yaşarsam forumda sizlere dönüş yapacağım

hocam evet ürün cyn bilişim altında garantileniyor ben sırf iade de sorun yaşamayayım diye havitin kendi mağazası üzerinden havit.store dan aldım 100 200 fazla verip bunlarla uğraşmak istemedim olur ki kulaklığı beğenmem diye inşallah sizde bir problem yaşamadan dilediğiniz sonuca ulaşırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,043
Üyeler
165,925
Son üye
Ahmedinho
Top Bottom