Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔷Gaming Gecesi🔷 HAVIT GAMENOTE FUXI-H7 (BEYAZ) 1499 TL🔥🔥

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ferhat Bilgi
rampage rgw9 kullanıyordum öncesinde oldukça giriş seviyesine rağmen oyunda kalitesi bundan iyi.
bakınız kablolu olarak tercih illaki vardır kablosuz bu bütçede daha iyi ürün önerebilir misiniz ki kalitesi de gayet iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses kasarken rahat rahat kassabiliyorum ve ayriyeten net de

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ali Gezen
bakınız kablolu olarak tercih illaki vardır kablosuz bu bütçede daha iyi ürün önerebilir misiniz ki kalitesi de gayet iyi

ses kasarken rahat rahat kassabiliyorum ve ayriyeten net de
Aynısını dedim zaten bütçede rakibi yok kulaklığın tek sorunu rekabetçi oyunlar.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
vladimiz putin
Aynısını dedim zaten bütçede rakibi yok kulaklığın tek sorunu rekabetçi oyunlar.
7.1 modu yerine normal (stereo) kullanip daha iyi performans alanlar varmis rekabetci oyunlarda

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Rüveyda Akın
kablosuzda kesenin ağzını biraz açsak daha iyi ses kalitesine sahip bulabilir miyiz ?
razer barracuda x

ayrıca microsoft store'dan dolby access indirip satin aliyorsun 42 lira 50 kuruşa, on numara ses kalitesi oluyor

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ali Gezen

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ferhat Bilgi
Bende diyorum ki valorant oynuyorum ve hiç sorum yaşamıyorum ne demek berbat berbat olması için ses kasılmaması gerek eğer kastınız 7.1 ise kasılmıyor ama 7.1 kapalıyken her işimi görüyor oyunlar da dahil

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
vladimiz putin
Bende diyorum ki valorant oynuyorum ve hiç sorum yaşamıyorum ne demek berbat berbat olması için ses kasılmaması gerek eğer kastınız 7.1 ise kasılmıyor ama 7.1 kapalıyken her işimi görüyor oyunlar da dahil
bu kulaklik hakkinda sanal 7.1 yerine kaliteli bir stereo daha iyidir diyenler gordum baska konularda

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ferhat Bilgi
bu kulaklik hakkinda sanal 7.1 yerine kaliteli bir stereo daha iyidir diyenler gordum baska konularda
E tamam zaten 7.1 kötü ama stereo performans güzel gecikmesi de yok ses vs rahat rahat kasılıyor arkadaşlar bakın bu bütçede kablosuz başka kulaklık yok bu fiyatta daha kalitesi istiyorsanız kablolu bakın

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ali Gezen
Kesinlikle. Ama kabul etmiyorlar veya etmek istemiyorlar. İnsanlar para veriyor ve neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmesi gerekir ve illa ki bu fiyata kötü yanları olacak. Şahsen görüşüm kulağın altında bir tık boşluk kalıyor ve oyunlardaki performansı bir tık düşük. Fiyatına göre kabul edilebilir. Alacak olan arkadaşlar ona göre alsın kusursuzMUŞ gibi gösterildiğine bakmayın.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Ferhat Bilgi
Kesinlikle. Ama kabul etmiyorlar veya etmek istemiyorlar. İnsanlar para veriyor ve neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmesi gerekir ve illa ki bu fiyata kötü yanları olacak. Şahsen görüşüm kulağın altında bir tık boşluk kalıyor ve oyunlardaki performansı bir tık düşük. Fiyatına göre kabul edilebilir. Alacak olan arkadaşlar ona göre alsın kusursuzMUŞ gibi gösterildiğine bakmayın.
bu fiyata kusursuz olamaz zaten bağlantı problemi yaşayanlar olmuş mikrofon kalitesi de düşük ayriyeten 7.1 afedersiniz bok gibi ama ergonomisi şarjı gecşkmesi sesin netliği ses kasması vs çok iyi bu fiyatta kablosuz bir kulaklık alıyorsunuz mükemmel 10 da 10 ürün beklemeyin zaten tekrar diyorum daha kaliteli ses vs istiyorsanız kablolu bakın

ben bu kulaklığa 10 da 6.5 dan 7 veririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,220
Üyeler
166,175