🔥İndirim Havit Gamenote Fuxi-H7 1399TL (45TL Kargo)

kumaş pedli mikrofonlu bir kulaklık arıyordum ve ikinci elde 550 TL'ye h3 aldım memnunum
Hayırlı olsun, 550 liraya iyi almışsınız . Ama Bin küsür liraya alınabilecek bir kulaklık değil bence, sıfır alacak olsam ben kablolu alırdım ya da dediğim gibi ucuz bluetooth kulaklıkları kullanırdım.

Aslında ben bu konuda açıklamıştım. 4 ,5 bin liralık kulaklığa da gerek yok çeşit çeşit kulaklığım var 150 liraya polosmart almıştım mesela onun da sesi fuxi den çok daha iyi. Bütçeniz yoksa da örnekte verdim herhangi bir bluetooth kulaklıktan farkı yok , 200 liraya bluetotoh kulaklık alıp ses olarak aynı performansı alabilirsiniz, masa üstü kullanıyorsanız da hepsiburada da 150 liraya aparat var kasanın bluetooth lu olması için onlar daha mantıklı hem daha uygun hem de terletmemiş oluyor. Paranız yok diye de en kötü kablosuz gaming kulaklığı almak bana mantıksız geliyor şahsen ama alana da karışamayız tabi.
Güzel noktaya değindin ondan da bahsedelim. Mesela QCY H2 Pro var 600-700 civarına bulunabiliyor belki ses kalitesi bundan iyidir bilemiyorum kullanmadım. Masaüstünde bluetooth gecikmesi rahatsız edici düzeyde oluyor. O yönden alıcı çok iş görüyor. Telefonda da bluetooth kullanıyorum. Arada kulaklığın mikrofonunu takıyorum arkadaşlarla muhabbet ediyoruz dcde vs. 300 lirada polosmartın mikrofonlarına vermektense hepsinin derli toplu olduğu bir kulaklığı almak daha mantıklı geliyor.

Güzel noktaya değindin ondan da bahsedelim. Mesela QCY H2 Pro var mesela 600-700 civarına bulunabiliyor belki ses kalitesi bundan iyidir bilemiyorum kullanmadım. Masaüstünde bluetooth gecikmesi rahatsız edici düzeyde oluyor. O yönden alıcı çok iş görüyor. Telefonda da bluetooth kullanıyorum. Arada kulaklığı takıyorum arkadaşlarla muhabbet ediyoruz dcde vs. 300 lirada polosmartın mikrofonlarına vermektense hepsinin derli toplu olduğu bir kulaklığı almak daha mantıklı geliyor.
Gecikme olmayanları da var hatta bazılarında extra gaming mod oluyor qcy nin modellerinde de var . Kulaklıktan da memnunsanız iyi güzel sizin tercihiniz sonuçta

Hocam ben de dışarıda müzik dinlemek için aldığım bir Bluetooth kulaklık vardı TaoTronics Soundsurge 85 diye, bunu bilgisayara takınca bir baktım benim 4 yıllık Gamepower Raijin'den daha kötü ses veriyor. Asla oyun oynayamıyorsun. Sonra dedim demek ki ucuza kablosuz diye satılan kulaklıklarda bununla aynı teknolojiyi kullanıyor ki bu fiyata satabiliyorlar. İnceledim kurcaladım baktım gerçektende hep ses konusunda muzdarip oluyor insanlar kablosuz olupta ucuza satılmaya çalışan oyuncu kulaklıklarında. Sonra dedim paraya kıymak lazım ve gittim 3,000₺'ye Razer Barracuda X aldım Kasım ayında, valla gayet memnunum iyi ki böyle yapmışım.
hocam siz benim yoldaşım falan olmalısnız bende gamepower medusadan geçitm 6 yıldır kullanıyordum rezalet çıktı kısaca zaten kalan hikayeyi biliyorsunuz

Gecikme olmayanları da var hatta bazılarında extra gaming mod oluyor qcy nin modellerinde de var . Kulaklıktan da memnunsanız iyi güzel sizin tercihiniz sonuçta
hocam qcy t13 var, az biraz gecikmeli ve kulagımı rahatsız ediyor bazen düşüyor bundan daha ufak sarjı giden ucuz model var mı ?

Havit fuxi h3 aldım kablosuz tarafında başarısızlar lakin birkaç ürünü kötü diye yargılamıyorum kablolu tarafından fp işler dönüyor 400 tl lik 2230d aldık kutu içerigi kötüydü dönüştürücü çıkmıyordu onu aldık ve arkadaş memnun kablosuzundan uzak durun kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden çekelim ki? Bence komikti bende komik emojisi attım. Her kullanıcının kullanım şekli aynı olacak diye bir şey yok. Şahsen ben günlük müzik dinlerim, hikaye oyunları oynarım çok nadiren fps oyunlarına girdiğim olur. Gece bilgisayarımı kapatırım elime telefonumu alıp kulaklığı kafamdan hiç çıkarmadan tek tuşla telefona bağlarım. Şahsen bu bana çok rahat geliyor. İlla kablolu kulaklıklar gibi adam duvarın arkasında, elinde bıçak var bekliyor gibi bilgilere ihtiyacım yok. Ki bu kulaklıklar o kullanıcılara hitap etmiyor. Yani kısacası kablolu kullanıcıları veya 4-5 bin liralık kablosuz kullanıcıları yorum yapmasın lütfen. Bizim bütçemiz buna yetiyor, parasınında hakkını yeterince veriyor :D
H3 ünü kullandım berbat ötesi hikayelide oynasan fps de oynasan derinden boguk bir ses geliyor ve acayip kötü müzik bile dinlenmez anca fx sonunda iyi kötü idare edersin

Bu üründen çok şikayet var bilemiyorum sonuçta fiyatına göre performansı ortada ama düşük bütçeli kablosuz kulaklık almak isteyene kesinlikle H2039bg tavsiye ederim .(akakçe üzerinden bakanlar satıcı havit olmasında fayda var)

hocam qcy t13 var, az biraz gecikmeli ve kulagımı rahatsız ediyor bazen düşüyor bundan daha ufak sarjı giden ucuz model var mı ?
Havit te güzel indirimler oluyor, gecikmede olmuyor onlarda. Combatry koduyla yüzde 20 indirimle sitesinden çok uyguna geliyordu devam ediyorsa fiyat performansdı onu önerebilirim

Havit te güzel indirimler oluyor, gecikmede olmuyor onlarda. Combatry koduyla yüzde 20 indirimle sitesinden çok uyguna geliyordu devam ediyorsa fiyat performansdı onu önerebilirim
hangi modeli hocam anlayamadım konudak i mi ?

ben bir h-3 kullanıcısıyım bu kulaklığı bilmem ama inanılmaz memenunum h3 den corsair void pro wirles cloud core kulaklıklarımda var evet ses kalitesi uçup kaçmıyor ama fps türü oyunlarda gayet de güzel ses kasılıyor o kadar hafifki sanki kafamda yok şarjı gayet uzun gidiyor havit markasının kasasını da kullanıyor müzik için kulaklığınıda aldım denemek için hepsi fiyatnın hakkını veriyor 1500 tl ye wirles kulaklık alıyoyosun beklentinde ona göre olursa inanılmaz memnun kalırsın

Geri