Neler Yeni

🔥İndirim Havit Gamenote Fuxi-H7 1399TL (45TL Kargo)

postE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ayran
Bende H7'yi 1 aydır kullanıyorum baya çekinmiştim robotlaşma olayına falan ama başıma gelmedi. Ben 7.1 dışında büyük ölçüde memnunum sadece plastiği gacır gucur ediyor biraz zorlasan elinde kalacakmış gibi bir hissi var. Ama şikayet eden çok var bence alınacak bir risk değil.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Kullandığınız H3 de sorun olabilir ben aktif olarak kullanıyorum ses kasma kısmı elbette çok iyi değil ama ses kalitesi ses düzeyi ve konforu konusunda çoğu kulaklıktan daha iyi kafayı sıkmıyor özellikle gözlük takanlar demek istediğimi anlar ben memnunum açıkçası razer barracuda çok daha iyi bir kulaklık iken aşırı konforsuz geldi bana
Benim kulaklığımda sorun yok kesinlikle ses kalitesi iyi değil ses kasmakta çok zor ,arkadaş çevremde aldı onlarda aynı sorunlardan şikayetçi. Belki siz bir süre kullandığınız için kulağınız alışmış olabilir ama müzik dinlemek için bile alınmayacak bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Sesde bazen robotlasma oluyor ama bu fiyat bandina kablolu kulaklik bile zor ona gore yorum yapmak gerek alinir bence kullanıyorum

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
mershadow
Sesde bazen robotlasma oluyor ama bu fiyat bandina kablolu kulaklik bile zor ona gore yorum yapmak gerek alinir bence kullanıyorum
1400 TL az para değil, hyperx cloud core 1700 küsürdü onu al daha iyi. Fuxi h7nin ped, falanda dandik ve sığ. Kulakğım sürücüye değiyor. Servise yolladım bakalım yenilerlerse, direkt 1000 TL'ye elden çıkarcam

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
kamil ergeç
1743527234664.png

ÇÖPÜN ÇÖPÜ ONUN ÇÖPÜNÜN DE ÇÖPÜ O KADAR bi markayı karalamayı sevmem ama harbiden çok kötü geldi 2 saat kullandım iptal talebinde bulundum direkt.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun

BAYRAM100 koduyla 1399TL. Trendyol Pass'le kargo ücretsiz.
dünyanın en kötü kulaklığı aldım ertesi gün iade ettim geri almadılar sattım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ÇÖPÜN ÇÖPÜ ONUN ÇÖPÜNÜN DE ÇÖPÜ O KADAR bi markayı karalamayı sevmem ama harbiden çok kötü geldi 2 saat kullandım iptal talebinde bulundum direkt.
ağzına sağlık hocam aynı seneryo

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sahuraka

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
parolpara fırsatıyla 400 tl düş 1000 tl
alınmaz oyun oynatmıyor ses gecikmesi var ses kalitesi dışarda kullanılan jbl kulak üstülerden daha kötü kafayıda acıtıyor alan alsın 2 saat kullanıp iade etmeyi denedim diyorum birde kolay iade edebilirim diye kendi sitesinden almıştım hay kafamı .......

catsped

80+ Bronze
Sorunlu kulaklık. Aldım pişman oldum. Bulaşmayın
1400 TL az para değil, hyperx cloud core 1700 küsürdü onu al daha iyi. Fuxi h7nin ped, falanda dandik ve sığ. Kulakğım sürücüye değiyor. Servise yolladım bakalım yenilerlerse, direkt 1000 TL'ye elden çıkarcam
Alıntıyı görüntüle
dünyanın en kötü kulaklığı aldım ertesi gün iade ettim geri almadılar sattım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağzına sağlık hocam aynı seneryo
alınmaz oyun oynatmıyor ses gecikmesi var ses kalitesi dışarda kullanılan jbl kulak üstülerden daha kötü kafayıda acıtıyor alan alsın 2 saat kullanıp iade etmeyi denedim diyorum birde kolay iade edebilirim diye kendi sitesinden almıştım hay kafamı .......
katılıyorum fuxi h3 de çok kötüydü ses kasılması çok zor , aynı zaman da aldığım 150 liralık polosmart kablolu kulaklık dan daha iyi ses kastım , tek artı yanı kablosuz olması onu da her hangi bir bluetooth kulaklık alıp halledebilirsiniz hem terletmemişte olur.
ben alip iade etmistim. simdi tekrar aynisini yazmaya erindigim icin urune yaptigim incelemeyi kopyaliyorum direkt.

2-3 saatlik kullanimin ardindan seslerde robotlasma basliyor, mikrofon icin de ayni durum gecerli. kapa ac kapa ac falan yapmaniz gerekiyor surekli, oda sorunu tam cozecek mi muamma. Forumlara konu actim, ayni sorunu bircok insan yasamis. sanirim kronik bir kulaklik... kulak pedleri kucuk, suruculeri koruyan plastik kulagima degiyor ve baski yapip acitiyor (kulagi kucuk biriyim). 7.1 bildiginiz turden degil, sesleri her tarafa yayiyor, film icin diyecegim ama degil. soldaki sesi sagda falan duyuyorsunuz. ben sansliyim iade edebildim.bunun yerine kablolu alin. ha illa kablosuz alacaksaniz havit h2039bg alabilirsiniz o daha iyidir tahminimce.
hocam sanki ses degistirme programindan biri robot sesi acmis gibi oluyordu, ama saniyelik geliyor ve asiri rahatsiz ediyordu
@Mrsahuraka
@Alioskii
@heretictheloner
@LineX

Bunca benim sözümü destekleyen yanıttan sonra utanırda yorumuma attığınız Haha emojisini çeker misiniz sanmam :D

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Yunus Emre Uzun
@Mrsahuraka
@Alioskii
@heretictheloner
@LineX

Bunca benim sözümü destekleyen yanıttan sonra utanırda yorumuma attığınız Haha emojisini çeker misiniz sanmam :D
hocam kullanmadıkları ya da kullandıkları ilk kulaklık falandır herhalde arkadaşların gerçekten hani ben hayatımda bir üründen bu kadar çektiğimi ve pişman olduğumu hatırlamam 3 hafta iadede bekletti geri gönderdiler 1 ay ilanda bekledi vs vs kablosuz sevdasına kapılıp şöyle ne idiği belirsiz ürünleri almayın ben aldım forumdaki arkadaşlarımında almaması böyle sorunlar yaşamaması için kendime düşen görevi yapıyorum

Alioskii

80+ Bronze
@Mrsahuraka
@Alioskii
@heretictheloner
@LineX

Neden çekelim ki? Bence komikti bende komik emojisi attım. Her kullanıcının kullanım şekli aynı olacak diye bir şey yok. Şahsen ben günlük müzik dinlerim, hikaye oyunları oynarım çok nadiren fps oyunlarına girdiğim olur. Gece bilgisayarımı kapatırım elime telefonumu alıp kulaklığı kafamdan hiç çıkarmadan tek tuşla telefona bağlarım. Şahsen bu bana çok rahat geliyor. İlla kablolu kulaklıklar gibi adam duvarın arkasında, elinde bıçak var bekliyor gibi bilgilere ihtiyacım yok. Ki bu kulaklıklar o kullanıcılara hitap etmiyor. Yani kısacası kablolu kullanıcıları veya 4-5 bin liralık kablosuz kullanıcıları yorum yapmasın lütfen. Bizim bütçemiz buna yetiyor, parasınında hakkını yeterince veriyor :D

catsped

80+ Bronze
hocam kullanmadıkları ya da kullandıkları ilk kulaklık falandır herhalde arkadaşların gerçekten hani ben hayatımda bir üründen bu kadar çektiğimi ve pişman olduğumu hatırlamam 3 hafta iadede bekletti geri gönderdiler 1 ay ilanda bekledi vs vs kablosuz sevdasına kapılıp şöyle ne idiği belirsiz ürünleri almayın ben aldım forumdaki arkadaşlarımında almaması böyle sorunlar yaşamaması için kendime düşen görevi yapıyorum
Hocam ben de dışarıda müzik dinlemek için aldığım bir Bluetooth kulaklık vardı TaoTronics Soundsurge 85 diye, bunu bilgisayara takınca bir baktım benim 4 yıllık Gamepower Raijin'den daha kötü ses veriyor. Asla oyun oynayamıyorsun. Sonra dedim demek ki ucuza kablosuz diye satılan kulaklıklarda bununla aynı teknolojiyi kullanıyor ki bu fiyata satabiliyorlar. İnceledim kurcaladım baktım gerçektende hep ses konusunda muzdarip oluyor insanlar kablosuz olupta ucuza satılmaya çalışan oyuncu kulaklıklarında. Sonra dedim paraya kıymak lazım ve gittim 3,000₺'ye Razer Barracuda X aldım Kasım ayında, valla gayet memnunum iyi ki böyle yapmışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,392
Üyeler
172,826
Son üye
swshphp
Top Bottom