Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HAVİT FUXİ H7 1449 TL

Gurkanpiro

80+ Platinum
evet aynı hijyen muhabbetini banada yazdılar kendi siteleri üzerinden destekten kulakığın beğenmeyip iade etmede kabul yok ama kulaklıkta sorun varsa iadeyi alıyor gerçekten muhteşem şimdi ellerine gitti kulaklıkta sorun yoksa size geri gönderiyoruz diye yazdılar bakalım bekleyeceğim eğer geri gönderirlerse piyasanın 200 300 lira aşağısına sıfır maksimum 2 saat kullandım tüö kutu içerikleride tam satmayı düşünüyorum buradan almak isteyen arkadaş olursa ulaşsın diyeyim sinir oldum
thh ye basvuracagım dıyınce bı korktular sonra ugrasmadım alırdım paramıda 1000 lira için bu rezillige girmem

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
thh ye basvuracagım dıyınce bı korktular sonra ugrasmadım alırdım paramıda 1000 lira için bu rezillige girmem
ney hocam anlamayadım tam başvuracam dediniz ve başvurmayıp mı aldınız parayı

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
siz iade talebi oluşturun muhtelemelen iade edersiniz
malesef hocam 1 hafta sürdü süreç geri kargoladılar bugün itibari ile bende 200 300 lira zararla elden çıkaracağım büyük ihtimalle

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ferhat Bilgi

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cem
ortalama 30saat batarya süresi, yazılım yok, ses ve mic rezalet iyiki almamışım 1400 değilde 1k olsa düşünülebilirdi kanımca

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
ortalama 30saat batarya süresi, yazılım yok, ses ve mic rezalet iyiki almamışım 1400 değilde 1k olsa düşünülebilirdi kanımca
yok hocam bu ses kalitesiyle başka bir kulaklıktan geçerseniz sesin kalitesizliği yüzünden alışamıyorsunuz ben onu yaşadım çok eski bir kablolu gamepower kulaklıktan geçmiştim onu bile geçememişler ses kalitesinde aksine mikrofonu ben beğendim

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
Evet arkadaşalar kulaklığım iadeden geldi reddedilmişti biraz araştırdım kafa yordum ses kalitesini iyileştirmek için ve youtubedan bir arkadaşın veidosuna rastladım yükledim hiçbir ayar yapmadan açıldığı anda bile büyük ölçüde ses fark ettirdi kesinlikle arkadaşın videosu satma fikrimi vazgeçirdi kulaklığuın ses kalitesi yüzünden iade etmek isteyen arkadaşlar bu videoyu denesin kesinlikle fikri değişecektir tekrar ediyorum hiçbir ayar yapmadan düzeldi sadece programı çalıştırdım

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ferhat Bilgi
Evet arkadaşalar kulaklığım iadeden geldi reddedilmişti biraz araştırdım kafa yordum ses kalitesini iyileştirmek için ve youtubedan bir arkadaşın veidosuna rastladım yükledim hiçbir ayar yapmadan açıldığı anda bile büyük ölçüde ses fark ettirdi kesinlikle arkadaşın videosu satma fikrimi vazgeçirdi kulaklığuın ses kalitesi yüzünden iade etmek isteyen arkadaşlar bu videoyu denesin kesinlikle fikri değişecektir tekrar ediyorum hiçbir ayar yapmadan düzeldi sadece programı çalıştırdım
Hangi ses kalitesi robotlaşma mı yoksa kalitesi mi

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ferhat Bilgi
Hocam ben h3 almayı düşünüyorum neden beğenmediğinizi soyleyebilirmisiniz
beğenenleri de gördüm alabilirisn şans işi biraz sorunlu çıkarsa iade edersin

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
Hangi ses kalitesi robotlaşma mı yoksa kalitesi mi
robotlaşma değil hocam sesin kalitesi yetersizdi eski kulaklığıma göre eski kulaklığımda gamepowerın ilk kulaklıklarındandı ama program çözdü sorunu gibi uzun kullanım yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,742
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom