❌İndirim Bitti! 🔥🔷Gaming Gecesi🔷 HAVIT GAMENOTE FUXI-H7 (BEYAZ) 1499 TL🔥🔥

vladvlad

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382

Ekler

• resim_2025-01-10_220450098.png
    resim_2025-01-10_220450098.png
    30.9 KB · Hit: 610

1 adet cektim İncehesap kulaklıklarda begenilmeme durumunda iade alırlarmı

gurmeler değer mi söyleyin
1 haftadır kullanıyorum 1 haftalık yorumumu yapıcak olursam pedler çok rahat ve terletmiyor. Altta boşluk var maalesef. Ses kalitesine gelecek olursak genel olarak iyi fakat oyunda berbat. Benim gibi kablosuz kullanmanız şart değilse kablolu alın derim. Fiyatına bakacak olursak alınır mı alınır.

1 haftadır kullanıyorum 1 haftalık yorumumu yapıcak olursam pedler çok rahat ve terletmiyor. Altta boşluk var maalesef. Ses kalitesine gelecek olursak genel olarak iyi fakat oyunda berbat. Benim gibi kablosuz kullanmanız şart değilse kablolu alın derim. Fiyatına bakacak olursak alınır mı alınır.
kablosuzda kesenin ağzını biraz açsak daha iyi ses kalitesine sahip bulabilir miyiz ?

Berbat derken nasıl berbat bende de var ve oyunda hiç sorun yaşamadım

Berbat derken nasıl berbat bende de var ve oyunda hiç sorun yaşamadım
rampage rgw9 kullanıyordum öncesinde oldukça giriş seviyesine rağmen oyunda kalitesi bundan iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,721
Üyeler
174,912
Son üye
BrokenBones7
Geri