Temudan veya direkt Trde satan olabilir fark etmez. %75 veya %100
o biraz bütçeyi aşıyor gibiAKKO bakmanı tavsiye ederim ancak onların da en ucuzlarının fiyatları 3,000₺ civarında.
AKKO
www.gaming.gen.tr
o tarz klavyeler pek tercihim değil ama teşekkür ederimbende bu var 10 numara çok iyi klavye
Gametech Venom Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Venom Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Venom Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.139,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
imzamdaki klavyeyi ikinci elden aldım 5 ay kullanılmıştı tertemiz kutu içeriklerinin hepsi duruyordu 900 lira gibi mükemmel bir fiyata aldım sizede tavsiye ederimTemudan veya direkt Trde satan olabilir fark etmez. %75 veya %100
tavsiye etmem çok kafa ağrıtır.imzamdaki klavye
AK680 alınabilir gibi geldi bana
Baya ucuza almışsınız. Ama şu an AK680 olabilir gibi geldi yukarda linki atılanimzamdaki klavyeyi ikinci elden aldım 5 ay kullanılmıştı tertemiz kutu içeriklerinin hepsi duruyordu 900 lira gibi mükemmel bir fiyata aldım sizede tavsiye ederim
hocam tabii ki de tercih size kalmış fakat ben yıllardır sektörde olan bilinmiş markları tercih ederim çünkü birkaç kez bu huyumdan alakasız ürün aldım ve ne kadar pişman oldum bilemezsinizAK680 alınabilir gibi geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya ucuza almışsınız. Ama şu an AK680 olabilir gibi geldi yukarda linki atılan