Arama sonuçları: *

1. Vaga

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Gözüküyor yaptım yeni hesap açtım fakat sepete ekleyince eski fiyatına geri döndü.
  2. Vaga

Bu eskimi yoksa yenimi tıklayıp eklediniz sepete link atabilir misiniz.Hesabı yeni açtınız eski mi acaba ?
  3. Vaga

DLSS4 Tüm Oyunlarda Nasıl Açılır ? Videolu Anlattım ✅

Hocam korsan oyun değil Spider-Man: Miles Morales yüklü bu oyunda güncel bir oyun.
  4. Vaga

DLSS4 Tüm Oyunlarda Nasıl Açılır ? Videolu Anlattım ✅

Hocam ben DDU ile 2 kere kaldırdım geri yükledim Temiz kurulum ile şuan hiç bir oyunda ve uygulmada ayarlar alınamıyor yazıyor ve DLLS açma yerinde desteklenmiyor yazıyor nasıl yapabilirim ?
  5. Vaga

GTA VC NEXTGEN EDİTİON ÇIKTI 🔥

hocam ben denemedim deneyen varsa veya denemek isteyen atan arkadaş bakacağım demişti attılan linkteki dosyalarda virüs falan var mıdır acaba güvenilir mi ?
  6. Vaga

Oynayan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Şu an oynanabilir durumda mı? Oyuna güncellemeler gelecek mi? Bir de başka bir forumda bir arkadaş şöyle bir yazı yazmış, doğrudan aktarıyorum: Bu yamayı yapan var mı? Attığı yeri de sormuşlar, cevap gelince ekleyeceğim. "Merhabalar iyi sosyaller...
  7. Vaga

Hangisinde hocam bu jetonlu olan mı bunları birçok kampanyası var bazıları sahte tezgaha getiriyorlar.
  8. Vaga

Yok hocam P modeli ile değişmem.
  9. Vaga

mesajı sildim konum var diye
  10. Vaga

vergisiz halimi bu fiyat.
  11. Vaga

ben ilkinde aldım keşke iade etseydim rengi kalmayınca siyah almıştım.
  12. Vaga

Hangi rengini aldınız.
  13. Vaga

Hocam reklamın linkini özelden atarmısınız düşerse alayım direk 1738005274 Arkadaşlar pro model aldım bu fareyi kablo ile kullanılabiliyor mu kullanıyorsa kutusunda mevcut mu ?
  14. Vaga

Arkadaşlar, klavyem %75 klavye (NumLock'suz). Oyunda helikopter görevi ve normal hava araçları için tuşları u, h, j, k tuşlarına atamak istiyorum, ama kaydetme yeri yok. Tuşları atıyorum, fakat kaydedemiyorum. Nasıl yapabilirim?
  15. Vaga

Hocam yanlış anladınız torrent indirme programı Utorrent için bunu belirttim.
  16. Vaga

🔥Aula F75 Uyumlu Bilek Destegi Vergi Dahil 413 Tl🔥

Arkadaşlar rengine falan takılmazsanız ben linkini bıraktığım ürünü aldım Aula F75 ile gayet uyumlu bir tık uzun onuda ortalı katarsanız hissetmezsiniz aynı boy gibi oluyor. Link: https://share.temu.com/KI1UvusK1sA
  17. Vaga

🔥İndirim Havit Gamenote H2002E Pro (3.5mm) Oyuncu Kulaklığı 1056₺🔥

Arkadaşlar Ergonomisi nasıl ?
  18. Vaga

Arkadaşlar, bu bir torrent dosyası olduğu için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? En son uTorrent vardı ama biliyorsunuz, arka planda madencilik yapıyordu. Şu an en güvenli torrent indirme programı hangisi?
  19. Vaga

keşke direk yapılabilseymiş neyse yamayı bekleyeyim.
  20. Vaga

GTA Vice City Next Generation Mod EFSANE !

Türkçe yama yapılabiliyor mu ? Virüs var mıdır oynayacağız diye sorun yaşamayalım.
Top Bottom