indirim linki vasa atarmısın bende almak istiyorum onuyağız sen anlıyon bu işten bu nearlink veriyor bana 103tl ye o modeli biliyormusun
Bu eskimi yoksa yenimi tıklayıp eklediniz sepete link atabilir misiniz.Hesabı yeni açtınız eski mi acaba ?
bi onceki sayfada instagram linki attim o linke tiklayinca gozukuyorBu eskimi yoksa yenimi tıklayıp eklediniz sepete link atabilir misiniz.Hesabı yeni açtınız eski mi acaba ?
Bu eskimi yoksa yenimi tıklayıp eklediniz sepete link atabilir misiniz.
Gözüküyor yaptım yeni hesap açtım fakat sepete ekleyince eski fiyatına geri döndü.bi onceki sayfada instagram linki attim o linke tiklayinca gozukuyor
daha once bir hesapta almissindir o hesabi bulman lazim yada yeni telefonda yapman lazim onceden alisveris yaptigin telefonda olmuyorGözüküyor yaptım yeni hesap açtım fakat sepete ekleyince eski fiyatına geri döndü.
sağol.Stok geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok geldi dostum
sayende bende aldım beyaz olanı allah razı olsun dostEvet arkadaşlar bu link ile aldım herkese teşekkür ediyorum. Bende de p modeline indirim yapmıştı sepetten sildim sonra bu linke tıkladım hala 989 gözüküyor du üstüne tıklayınca Bi anda 103 TL oldu sepete ekledim ve aldım. Bu arada beyaz modelini bundan 3 ay önce almıştım ve garip Bi yay sesi geldiği için iade etmiştim. Bu sefer siyah olanı aldım bakalım sonuç nasıl olucsk. Tekrardan teşekkür ederim foruma.