Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Gökdeniz Demirbağ
Bende PRO olan modeli indirim olmadı dene dene en sonunda NL modelini indirime soktu ben zaten laptop kullanıcısıyım ondan dolayı daha iyi oldu stand olayı beni bozuyodu alıcıyı yanımda taşıyamazdım . yapamayanlara tavsiye olarak instagram tarayıcı çerezlerini temizleyin ig ayarlarından belki olur her seferinde ben öyle yaptım

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-02-01 saat 16.19.32_3110bbd3.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-01 saat 16.19.32_3110bbd3.jpg
    122.3 KB · Hit: 56

Muddi

80+ Bronze
Bende PRO olan modeli indirim olmadı dene dene en sonunda NL modelini indirime soktu ben zaten laptop kullanıcısıyım ondan dolayı daha iyi oldu stand olayı beni bozuyodu alıcıyı yanımda taşıyamazdım . yapamayanlara tavsiye olarak instagram tarayıcı çerezlerini temizleyin ig ayarlarından belki olur her seferinde ben öyle yaptım
Hangi linkten oldu

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Deniz
Instagram A159 Pro Reklamı

Yav bu linkten herkese aldırdım çevremdeki çatır çutur, nasıl olmuyor agalar sizde, hiç daha önceden böyle bi kampanyaya katıldınız mı telefondan?

Bu insta linkini atan arkadaştan da allah razı olsun

kwesha

80+
Herkese teşekürler ilk önce hiç bişey satın almadığım bir hesabımla denedim ve pro modelini sepete ekliyebildim sonra yeni bi hesap açıp denediğimde olmadı ilk hesabıma dönüp promosyon bölümünden kredi iadesi bölümünde yine 103 tl ye gördüm ve kredi iadesiyle satın aldım toplam vergisiyle birlikte 733 tl tutu 47 tl de temu kredisi verdi.
Ekran görüntüsü 2025-02-01 163649.png

MUARI01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MUARI ARAZ
su taktıgı uygulayın oluyor almaya calıscam ama taktık oluyor yenı cıhaz gerek yok mobıl verı ıle deneyın yenı hesap açın oldu
bende de öyle oldu ama tekrar denedim şimdi cihaz aynı olduğu için olmuyor yazdı o yüzden yeni cihaz deneyin yazdım

wusiwnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra Dalkılıç
Uygulamayı silin, 5.sayfadaki arkadaşın attığı linke girin. Çark falan çeviriyorsunuz 700 lira indirim gibi bir şey veriyor. Sonra o sayfadan uygulamaya git diyip uygulamayı indirin. Baştan sıfır e postayla yeni hesap açın sonra o linke tekrar girip o uygulamaya git tuşuna basın. Biraz kurcaladıktan sonra 104 lira olarak gözüktü bende ürün. Sizde olmazsa fikrim yok maalesef.
Yapamayan arkadaşlar böyle yapmıştım ben siz de deneyebilirsiniz. Daha önce Temu indirilmemiş bir cihaz olması gerekiyor, emulatörde de denedim ama olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Abdullah
sayende bende aldım beyaz olanı allah razı olsun dost Alıntıyı görüntüle
Bakarsın sevdiğime kavşurum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iade ettiğinizde vergi tutarını da iade ettiler mi acaba hesabınıza süreci yazabilir misiniz?
Vergi için ayrı iade istiyorsunuz üstüne basa basa vergisinini yatmadğını söylemen gerkli. Bana önce iade sonra vergi yatırmışlardı. Başka hesapta vergisis ile birlikte iadesini istiyorum dedikten sonra tamamı yatmıştı.

Wearm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Emre Barış
Herseyi yapiyorum ama uygulamaya girdigimde bu promosyonun suresi doldu falan diyor kafayi yedim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,297
Üyeler
166,731
Son üye
Onur özyurt
Top Bottom