Oynayan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Şu an oynanabilir durumda mı? Oyuna güncellemeler gelecek mi? Bir de başka bir forumda bir arkadaş şöyle bir yazı yazmış, doğrudan aktarıyorum: Bu yamayı yapan var mı? Attığı yeri de sormuşlar, cevap gelince ekleyeceğim.
"Merhabalar iyi sosyaller. Karşıma böyle bir şey çıktı sanırım VK sohbetinde paylaşılmış. Çeviriyle çevirdim sohbeti daha deneme fırsatım olmadı ama size de paylaşmak istedim.
VK sohbetinden resmi araba yaması
Kurulum:
- vehicles.img dışındaki tüm dosyalar common/data klasöründe
- pc/models/cdimages klasöründeki vehicles.img dosyası
Değişikliklerin tam listesi:
- Tüm araçlarda kamera yüksekliği düzeltildi.
- Predator botunun ortaya çıkmaması sorunu düzeltildi, artık deniz polisi oyunda tam olarak çalışıyor.
- Trashmaster'a girememe sorunu düzeltildi.
- Vice City farları ile yeni Comet araba varyasyonu eklendi.
- Neredeyse tüm üstü açık arabaların artık içine atlamak için animasyonları var (Savanna ile ilgili sorunlar vardı, çünkü tek dört kapılı üstü açık araba o, bu yüzden bir şey fark ederseniz bana bildirin).
- Avcı makineli tüfekleri tam teşekküllü roket salvoları ile değiştirildi, şimdi GTA Online'a benzer şekilde 8 roket atabiliyor. Brown Thunder görevini oynamak artık çok daha eğlenceli.
- Savanna ve Blade'in artık tavan ekstraları var, artık onlarla trafikte ortaya çıkabilirler.
- Tüm araç kopyaları aynı kontrolleri kullanıyor ve bazı araçların kontrolleri yeniden düzenlendi (örneğin, Hotring Racer artık Banshee ve Coquette gibi oyundaki en hızlı araçların kontrollerini kullanıyor).
- RC Raider kontrolleri VK yorumlarından düzeltildi, şimdi kötü şöhretli “helikopter görevi” çok daha iyi."
Link:
https://drive.google.com/file/d/1nATNgZK8GDLdff8nhWK6mkrBV3h0IVc3/view?usp=sharing