Neler Yeni

GTA VC NEXTGEN EDİTİON ÇIKTI 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Knk 35günlük oğlum var onun için setup dosyasını saklıcam böyle güzel nadide oyunları setuplarını dosyalıyorum.
bende öyle yaptım torrent dosyasını google drivea yükledim nolur nolmaz telif olayları falan varmış

CupOk

80+ Bronze
Bu arada indirme hızına neyse demiştim ama indirme bitti ve bayadır bekliyorum, gönderiliyor diyordu, hala tamamlanamamış, gönderme hızını gördüm ortalama 168 kb diyor, bunun çözümü var mıdır, uTorrent içinde?
ss atar mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
yolcu arslan
Oyu n ilginç grafik olarak güzel. Fakat mesela bezbol sopası ile direk vuramuyorsun nışan alman lazım. orası saçma olmuş.
Bir kere oyun birden karardı sonra yeni oyun deyince 4 dk sonra yeni oyunda girdi bendeki definit edisyonunda 5sn sürüyor bu ekran.
Mesela polis olur olmaz yakalıyor seni hiçbirşey yapamıyor direk teslim oluyor.
Ben genelde o esnada bigbang yapardım paaat herkes geberirdi o da olmuyor. Bazı alışkanlıklar değişmiş.
Ama mantıklı şeylerde olmuş zamanında niye yapmadılar gibisinden.

Bence oyun fena değil rockstar bir telif atmazsa 1 yıl içinde kendini toparlar.
Definite edisyon 3 yılda tamamlandı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Hocam drive linki paylaşırmısın benle bende indirem şuan şirkette oldugum için buraya torrent kuramıyorum.
Torrent dosyasını attım yani 150 kb olan var ya. Boşuna 8 gb doldurmaya gerek yok. Torrenti istiyosan konuda link var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Oyu n ilginç grafik olarak güzel. Fakat mesela bezbol sopası ile direk vuramuyorsun nışan alman lazım. orası saçma olmuş.
Bir kere oyun birden karardı sonra yeni oyun deyince 4 dk sonra yeni oyunda girdi bendeki definit edisyonunda 5sn sürüyor bu ekran.
Mesela polis olur olmaz yakalıyor seni hiçbirşey yapamıyor direk teslim oluyor.
Ben genelde o esnada bigbang yapardım paaat herkes geberirdi o da olmuyor. Bazı alışkanlıklar değişmiş.
Ama mantıklı şeylerde olmuş zamanında niye yapmadılar gibisinden.

Bence oyun fena değil rockstar bir telif atmazsa 1 yıl içinde kendini toparlar.
Definite edisyon 3 yılda tamamlandı.
Mekanik olarak gta 4le aynı oyun. Görev yaparken polis gelmesi sıkıntı sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan işteyim usb de var yanında link paylaşsaydın setup un direk indircektim
İşte setupu yüklemedim drivea sadece torrent dosyasını yükledim. İndirme linkini

Şuan işteyim usb de var yanında link paylaşsaydın setup un direk indircektim

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mekanik olarak gta 4le aynı oyun. Görev yaparken polis gelmesi sıkıntı sadece

İşte setupu yüklemedim drivea sadece torrent dosyasını yükledim. İndirme linkini

Dostum sana bir şey sorucam şimdi bu setup dosyası torrent eklenmiş ya torrent kaldırılma ihtimali varmı ve ya silinme. Torrent indirme linki bende de var ama 4 6 yıl sonra link olsa bile setup kaldırılırsa ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Dostum sana bir şey sorucam şimdi bu setup dosyası torrent eklenmiş ya torrent kaldırılma ihtimali varmı ve ya silinme. Torrent indirme linki bende de var ama 4 6 yıl sonra link olsa bile setup kaldırılırsa ?
Yok torrente bişey olmaz. Yine indirebilirsin. Ben bunu yedeklerken google drivede 2017de yüklediğim max paynenin torrentini gördüm indirilebiliyor hala

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan
Arkadaşlar, bu bir torrent dosyası olduğu için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? En son uTorrent vardı ama biliyorsunuz, arka planda madencilik yapıyordu. Şu an en güvenli torrent indirme programı hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Arkadaşlar, bu bir torrent dosyası olduğu için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? En son uTorrent vardı ama biliyorsunuz, arka planda madencilik yapıyordu. Şu an en güvenli torrent indirme programı hangisi?
Torrent dosyasını torrentten indirirsin ancak başka bi yerden indirme imkanın yok. Yada tanıdığın biri setup dosyasını indirip google drivea yükleyecek ordan indireceksin.

Ama korkacak bişey yok yıllardır torrent kullanırım herhangi bir sorun yaşamadım

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan
Torrent dosyasını torrentten indirirsin ancak başka bi yerden indirme imkanın yok. Yada tanıdığın biri setup dosyasını indirip google drivea yükleyecek ordan indireceksin.

Ama korkacak bişey yok yıllardır torrent kullanırım herhangi bir sorun yaşamadım
Hocam yanlış anladınız torrent indirme programı Utorrent için bunu belirttim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
misfit
Gerçek Definitive Edition yapmışlar, aşırı iyi olmuş.
1737968668703.png
1737968679295.png
1737968699876.png
1737968717420.png

Top Bottom