İndirdim oğlan için saklıcam setup dosyası ile türkçe yamayıModun türkçe yaması çıkmış isteyen kursun
Nerede hocam?Modun türkçe yaması çıkmış isteyen kursun
qBittorrent kullabilirsinizArkadaşlar, bu bir torrent dosyası olduğu için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? En son uTorrent vardı ama biliyorsunuz, arka planda madencilik yapıyordu. Şu an en güvenli torrent indirme programı hangisi?
5dkya atayım hocam sıkıştırıp atacağım.Şu oyunun 8gb lık setupo dosyasını bababasının hayrına biri google yüksele keşke.
Torrent link var bende setup dosyası lazımqBittorrent kullabilirsiniz
Adamsın hacım.5dkya atayım hocam sıkıştırıp atacağım.
Sıkıştırma biraz sürüyor bekliyorum Türkçe yamayı nereden buldunuz?Torrent link var bende setup dosyası lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamsın hacım.
Özelden link yolladım.Sıkıştırma biraz sürüyor bekliyorum Türkçe yamayı nereden buldunuz?
Vice city next gen tr yama yazınca çıkyor şimdi başka forum linki atmak yasaktır tam bilmiyorumNerede hocam?
vc için türkçe dublaj sunan bir firma vardı o dublajı şuanki nextgene entegre eden var mı?Gta 4 motoruyla Vice City deneyimi sunan bir moddur bu. Normalde böyle bir mod mevcut fakat görevler yoktu sadece açık dünyada gezebiliyordunuz.
25 Ocak'ta çıkış yaptıktan sonra oyunu baştan sona ara sahnelerle beraber oynayabileceksiniz.
Tek sorun modu Rockstar'ın telif atıp kaldırtmaması.
Mod aşağıdaki linkte paylaşılacak.
Grand Theft Auto Vice City Nextgen Edition
GTA Vice City Nextgen Edition is a global modification based on the RAGE game engine from GTA IV. This mod is not just another conversion of the city to the next part of the series. This mod is a complete transfer of all missions from the original game. This will provide an entirely new gaming ex...gtaforums.com