GTA VC NEXTGEN EDİTİON ÇIKTI 🔥

Torrent indirdiğimiz dosya direk oynamaya hazır şekildemi yoksa direk kurulum setup'ımı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet torrnetten indiriyorsunuz 8 gb setup kuruyorsunuz oynuyorsunuz çok basit
Hocam inen dosya direk setup doysasımı yoksa gta vicecty indirmek gerekiriyormu içinemi kuruluyor yoksa direk otyomatik kurup oynamaya hazır halemi getiriyor.

Torrent indirdiğimiz dosya direk oynamaya hazır şekildemi yoksa direk kurulum setup'ımı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam inen dosya direk setup doysasımı yoksa gta vicecty indirmek gerekiriyormu içinemi kuruluyor yoksa direk otyomatik kurup oynamaya hazır halemi getiriyor.
Yok yok uğraştırmıyor hiç. Setup halinde indir 10 dk sonra oyundasın

Ekler

• IMG_5569.jpeg
    IMG_5569.jpeg
    2 MB · Hit: 64
Bu arada oyunun türkçe yama çalışmaları da başlamış ama ne zaman çıkar bilmiyorum merak edenler takip etsin yamayı

Bu arada oyunun türkçe yama çalışmaları da başlamış ama ne zaman çıkar bilmiyorum merak edenler takip etsin yamayı
keşke direk yapılabilseymiş neyse yamayı bekleyeyim.

Türkçe yama değil de kıyafet modu, vc orjinal silah sesleri falan istiyorum

vc orjinal silah seslerine bence pek gerek yok ya. Taa 2000 lerde alınmış sesler
Vcnin sesleri efsane kanka hele o tabanca var ya. Onun sesini alıp gta 4e bile yüklemiştim

qbitte 7 8 ile indirdim
Bu arada indirme hızına neyse demiştim ama indirme bitti ve bayadır bekliyorum, gönderiliyor diyordu, hala tamamlanamamış, gönderme hızını gördüm ortalama 168 kb diyor, bunun çözümü var mıdır, uTorrent içinde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,598
Üyeler
184,336
Son üye
Teknolocia
Geri