Hocam ben DDU ile 2 kere kaldırdım geri yükledim Temiz kurulum ile şuan hiç bir oyunda ve uygulmada ayarlar alınamıyor yazıyor ve DLLS açma yerinde desteklenmiyor yazıyor nasıl yapabilirim ?
hocam ben denemedim deneyen varsa veya denemek isteyen atan arkadaş bakacağım demişti attılan linkteki dosyalarda virüs falan var mıdır acaba güvenilir mi ?
Oynayan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Şu an oynanabilir durumda mı? Oyuna güncellemeler gelecek mi? Bir de başka bir forumda bir arkadaş şöyle bir yazı yazmış, doğrudan aktarıyorum: Bu yamayı yapan var mı? Attığı yeri de sormuşlar, cevap gelince ekleyeceğim.
"Merhabalar iyi sosyaller...
Hocam reklamın linkini özelden atarmısınız düşerse alayım direk
1738005274
Arkadaşlar pro model aldım bu fareyi kablo ile kullanılabiliyor mu kullanıyorsa kutusunda mevcut mu ?
Arkadaşlar, klavyem %75 klavye (NumLock'suz). Oyunda helikopter görevi ve normal hava araçları için tuşları u, h, j, k tuşlarına atamak istiyorum, ama kaydetme yeri yok. Tuşları atıyorum, fakat kaydedemiyorum. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar rengine falan takılmazsanız ben linkini bıraktığım ürünü aldım Aula F75 ile gayet uyumlu bir tık uzun onuda ortalı katarsanız hissetmezsiniz aynı boy gibi oluyor.
Link: https://share.temu.com/KI1UvusK1sA
Arkadaşlar, bu bir torrent dosyası olduğu için nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? En son uTorrent vardı ama biliyorsunuz, arka planda madencilik yapıyordu. Şu an en güvenli torrent indirme programı hangisi?