Arama sonuçları: *

1. merthenics.guler

Öneri Airpods için kablo önerisi

kutunun içinden kablo çıkıyordu ya onu da mı kaldırdılar 1738515248 Airpods pro 2.nesil aldım kutudan örgü kablo çıktı 1738515382 Kablodan ziyade adaptor burda önemli , 20 watt lık bir adaptör kullanman daha sağlıklı olur kablo 100 w olması önemli değil
  2. merthenics.guler

Kalori takibine rağmen istenilen kiloya ulaşamamak.

Gainer için bütçen müsait değilse Makarna , yulaf ve basmati pirinç gibi temiz kalori kaynaklarını öğünlerine eklemeye çalış , yemeklerde zeytin yağı kullanmaya özen göster ayçiçek yada işlenmiş farklı yağlardan uzak dur , ve porsiyonlarını olabildğince arttır patlayana kadar ye eminim ki kilo...
  3. merthenics.guler

Laptoptan garip bir ses gelmesi

coil whine olobilir , oyun oynarken yada ağır bir iş yaparken çıkıyorsa normaldir
  4. merthenics.guler

2-3 haşlanmış yumurta 150-225 kcal 40-50 gr kaşar 140-175 kcal 4-5 adet ceviz 20-25 gr 140-175 kcal 25-30 gr yer fıstığı ezmesi 150-180 kcal 4-5 dilim tam buğday ekmeği (her biri 60-70 kcal) 240-350 kcal 50-60 gr pirinç kreması 190-230 kcal Bir avuç çiğ badem (yaklaşık 20-25 gr) 120-150 kcal...
  5. merthenics.guler

Sporda 2. ay'ım Almam Gerekenler Nedir?

Sabah 8km koşu + 2 km yürüyüş ortalama 750 kalori yakıyorum Bazal metabolizma günlük olarak ortalama 1800-2000 kalori arasında yakıyor Haftanın 5 günü evde calisthenics yapıyorum antrenman başına min 700-1200 arası kalori yakıyorum Bazen akşam yürüyüş yapıyorum 4km onu yapma sebebim de...
  6. merthenics.guler

Ben de sıyırdım hocam , diyette kalori takibi gerçekten yapılmadı , yediğim salatalığı bile uygulamaya ekliyorum , günlük 1500 kalori açık bırakmaya gayret gösteriyorum (bazak metabolizma değeri dahil )
  7. merthenics.guler

Öncelikle sıfırdan başlayalım neler yiyorsun neler içiyorsun ve aldığın kaloriyi nasıl hesaplıyorsun , kalori takibi adına bir uygulama kullanıyor musun ?
  8. merthenics.guler

Multivitamin (Marka tavsiyesi Natures Supreme yada Bigjoy , Kingsize toz formu içerik olarak çok iyi ama tadı leş tat önemli değilse kesin onu al) D3+K2 Damla (Marka tavsiyesi Orzax Ocean) Omega 3 (Marka tavsiyesi Natures Supreme 100lü olan daha avantajlı oluyor onu alabilirsin) ZMA (Marka...
  9. merthenics.guler

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Stand bu oyun kolu değil dikkat edin
  10. merthenics.guler

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Bugün aldım ben toplam 733 TL
  11. merthenics.guler

Ekran kartsız laptop alınır mı?

Casper alınmaz bence uzak dur paranla rezil olursun, ekran kartsız da alma bence bütçrn ile 2060 3060 2.el laptop alabilirsin gibime geliyor , 35 e ben 4060 satıyorum 25 e illaki vardır iyi araştır
  12. merthenics.guler

Çözüldü✓ 29kya bir sistem topladim (monitor dahil) nasil olduguna bakar misiniz

Rica ederim şimdiden hayırlı olsun 🫶❤️(teşekkürler 🤣🫰)
  13. merthenics.guler

Çözüldü✓ Yeni Bilgisayar alacağım yardımlara açığım

Yaz dm den istersen kapora atmayı teklif et belki kabul eder 1737823185 2k-3k kapora at opsiyonlasın sana kabul ederse
  14. merthenics.guler

Knk sana güzel bir tavsiye veriyorum o zaman 1737821866 Abdullah abinin sattığı arc b580 i alıyorsun arkasndan bir apu sistem yapıştır hayırlı olsun 4060 seviyesinde sistem 1737821975...
  15. merthenics.guler

Hocam az daha bekleyin bence Rtx50 serisi ülkede satışa çıktığında elde kalanları daha ucuza satarlar genelde o fiyatlara i5-ryzen 5 4060 alma şansınız olur
  16. merthenics.guler

Bursluluk parası ile pc toplanır mı

O da olabilir tabii ki neden olmasın işlemci , kasa , ekran , anakart bunlar 2.el olarak aldığında bozuk çıkması nispeten daha düşük ürünler , para biriktirirken şehrinde uygun olanları kovalamaya bak parça parça alırsın zamanla 1737820830 Diğer parçaları da internette akakçe aracılığıyla takip...
  17. merthenics.guler

Yeni ekran kartı fikri

Teşekkür ederim hocam <3 yarın sınırın ilk duvarı olmaya geliyorum :D
  18. merthenics.guler

Bursluluk parası ile pc toplanır mı

Knk yanlış anlama da alacağın pc 30k ise 5 ay sonra 60k olur , taksitle alabiliyorsan 2.el almaya bak
  19. merthenics.guler

Yeni ekran kartı fikri

Aynı anakart bende var pci 3.0 x16 , rtx2000 serisine kadarki (rtx2000 serisi de dahil ) tüm ekran kartlarıyla uyumlu çalışır 1737820074 Bütçe de belirtirsen bakalım neler alabiliriz
  20. merthenics.guler

Kaç sanal pc açabilirim?

Sanal pc de ne çalıştıracağına göre değişmekle birlikte tahminimce 3-4 daha yukarısı olacağını sanmıyorum
Top Bottom