Bence multivitamin bile fazla. Bazı vitaminleri gereğinden fazla koyuyorlar vitamin toksikliği de oluşabilir insanda eksiklik üst düzey değilse bence gereksiz.Creatin ve vitamin harici suplement para verme tavuğa et e harca paranı dirseklik falan gerek yok sadece strap alabilirsin 150kg bench atıyorum daha dirseklik dizlik cart curt hiç kullanmadım hiçde sakatlanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oceandan daha iyi olduğunu nasıl anladın creatinin tamamen pazarlama stratejisi alman hammade cart curt diyip pahalıya satıyorlar creatinde ocean ile hiq hammadesi aynı hiq da tatlandırıcılar daha kaliteli sadece
Aga hard line'ın protein tozları var uyguna takviye olsun sporda sana enerji sağlasın istersen al ben öyle yapıyom bunun yanı sıra eczanesen vitamin complex alabilirsin k2 vitamini alabilirsin bunlar yeter hani vücudun değerlerini korur enerji sağlar falan bunlar yeterli haricinde camış gibi ye ve yat yeterarkadaşlar, şuanda supplementlerim var, creatine, protein tozu, pre workout, bcaa (çok gerek yokmuş bunu almasam da olurmuş) omega 3, multivitamin, zma vitaminlerim var.
almamı önerdiğiniz supplement var mı? amacım yağ oranımı düşürerek kütle kazanmak ve sağlıklı olmak.
ayrıca spor ekipmanlarıda satın almak istiyorum şuanda protein ocean markasının wrist wrapsleri var, bilek çalışacağım zaman takıyorum işe yarıyor. Eldiven kullanmak istemiyorum önermenize gerek yok.
şu kol dirsekliğini almayı düşünüyorum : https://www.hepsiburada.com/dex-sup...ligi-elbow-sleeve-2-li-paket-p-HBCV00003GW8ZE
henüz ortalamaya göre ağır kilolar girmesem de işe yarayacağını düşünüyorum çünkü dirsek kısmında bazenleri incinmeler hissediyorum ve ertesi güne kadar ağrı süreleri artabiliyor.
birde spor çantası almak istiyorum normal sırt çantasına her şeyi sığdırmak biraz zor oluyor şu 2 ürün arasında kaldım hangisini önerirsiniz ve neden?
1. Çanta : https://www.hepsiburada.com/nike-nk...futbol-spor-canta-cu8090-010-p-HBCV00001ZQ0AA
2. Çanta : https://www.hepsiburada.com/musclecloth-elite-duffel-bag-silindir-spor-canta-siyah-p-HBCV00005FK5OW
Onu bilmiyorum ama 2-3 gün civarı sürer gibitamamdır onu alayım indirim ne kadar süre devam edecek?
Ben de sıyırdım hocam , diyette kalori takibi gerçekten yapılmadı , yediğim salatalığı bile uygulamaya ekliyorum , günlük 1500 kalori açık bırakmaya gayret gösteriyorum (bazak metabolizma değeri dahil )kalori açığı yap protein al kreatinini vitamini al ağırlıkları arttırmaya bak gerisi tamam bide kardiyo ama diyette kafayı sıyırma benim gibi.
1500kalori açığı?Günlük aldığın kalori ne kadar?1500 çok fazlaBen de sıyırdım hocam , diyette kalori takibi gerçekten yapılmadı , yediğim salatalığı bile uygulamaya ekliyorum , günlük 1500 kalori açık bırakmaya gayret gösteriyorum (bazak metabolizma değeri dahil )
1500 çok fazla hocam naptın sen kaslar gg olur max 500 bırak bende sinüzitvar sigara var ondan hem kalori kıstım hemde sigaradan adam akıllı pump olmuyorum bir bacaklarım iyi üst vücudum eriyor ama 1500 çok fazla bak haberin olsun salatayı da hesaplamak zor hazır hesap var ama ne kadar doğru sanki domatesin soğanın gramını tek tek mi hesaplattırıcak bizeBen de sıyırdım hocam , diyette kalori takibi gerçekten yapılmadı , yediğim salatalığı bile uygulamaya ekliyorum , günlük 1500 kalori açık bırakmaya gayret gösteriyorum (bazak metabolizma değeri dahil )
1500kalori açığı?Günlük aldığın kalori ne kadar?1500 çok fazla
Sabah 8km koşu + 2 km yürüyüş ortalama 750 kalori yakıyorum1500 çok fazla hocam naptın sen kaslar gg olur max 500 bırak bende sinüzitvar sigara var ondan hem kalori kıstım hemde sigaradan adam akıllı pump olmuyorum bir bacaklarım iyi üst vücudum eriyor ama 1500 çok fazla bak haberin olsun salatayı da hesaplamak zor hazır hesap var ama ne kadar doğru sanki domatesin soğanın gramını tek tek mi hesaplattırıcak bize