Creatin ve vitamin harici suplement para verme tavuğa et e harca paranı dirseklik falan gerek yok sadece strap alabilirsin 150kg bench atıyorum daha dirseklik dizlik cart curt hiç kullanmadım hiçde sakatlanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oceandan daha iyi olduğunu nasıl anladın creatinin tamamen pazarlama stratejisi alman hammade cart curt diyip pahalıya satıyorlar creatinde ocean ile hiq hammadesi aynı hiq da tatlandırıcılar daha kaliteli sadece
Bence multivitamin bile fazla. Bazı vitaminleri gereğinden fazla koyuyorlar vitamin toksikliği de oluşabilir insanda eksiklik üst düzey değilse bence gereksiz.
arkadaşlar, şuanda supplementlerim var, creatine, protein tozu, pre workout, bcaa (çok gerek yokmuş bunu almasam da olurmuş) omega 3, multivitamin, zma vitaminlerim var.
almamı önerdiğiniz supplement var mı? amacım yağ oranımı düşürerek kütle kazanmak ve sağlıklı olmak.
ayrıca spor ekipmanlarıda satın almak istiyorum şuanda protein ocean markasının wrist wrapsleri var, bilek çalışacağım zaman takıyorum işe yarıyor. Eldiven kullanmak istemiyorum önermenize gerek yok.
Aga hard line'ın protein tozları var uyguna takviye olsun sporda sana enerji sağlasın istersen al ben öyle yapıyom bunun yanı sıra eczanesen vitamin complex alabilirsin k2 vitamini alabilirsin bunlar yeter hani vücudun değerlerini korur enerji sağlar falan bunlar yeterli haricinde camış gibi ye ve yat yeter
Multivitamin (Marka tavsiyesi Natures Supreme yada Bigjoy , Kingsize toz formu içerik olarak çok iyi ama tadı leş tat önemli değilse kesin onu al)
D3+K2 Damla (Marka tavsiyesi Orzax Ocean)
Omega 3 (Marka tavsiyesi Natures Supreme 100lü olan daha avantajlı oluyor onu alabilirsin)
ZMA (Marka tavsiyesi Kingsize)
Creatin (200 mesh marka tavsiyesi Kingsize)
Bunlar temel alman gerekenler , sporcu olmasan bile ilk 3'ü kullanılmalı , ayrıca beslenmene çok çok dikkat etmelisin şuanki formunu bilemediğimden daha fazla tavsiye veremiyorum , ilerleyen dönemlerde protein ihtiyacını karşılayamazsan whey protein alabilirsin diğer takviyelerin hepsini kullandım aklına gelebilecek tüm takviyeler şuan karşımda rafta duruyor , en çok verim alabildiğim bunlar 1 yıldan sonra citrulline malate falan kullanabilirsin güzel pump etkisi yaratıyor
Hedefini yeni okudum yağ yakmak istiyorsan öncelikle kalori açığı oluşturmalısın , her gün1000 kalori açık verirsen 1 haftanın sonunda 1 kilo verirsin
Sağlam bir diyet yapmalısın protein ağırlıklı beslen karbonhidratı kes istediğin formu yakaladıktan sonra temiz karbonhidrat oranını arttır (yulaf , pirinç unu , makarna vs) bu sefer günlük olarak 500 kalori fazla al haftanın sonunda tertemiz kas kütlesi ile yarım kilo arttırmış olursun
Nature's Supreme Vitamin K2 100 Mcg 30 Kapsül özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
www.supplementler.com
k2 kaslar için faydalı
K2 Vitamini Ne İşe Yarar?
Vücutta bulunan; kas sistemi, solunum sistemi, bağışıklık sistemi, boşaltım sistemi ve kemik yapıları ile organların doğru bir şekilde çalışabilmesi için belli başlı vitamin gruplarına ve minerallere ihtiyacı vardır. Bunlardan herhangi birinin az olması ya da vücutta hiç bulunmaması, etki edilen sistemin zayıflamasına ve bu sisteme bağlı olarak diğer sistemlerin ve vücut yapılarının da zayıflamasına neden olmaktadır.
‘K2 vitamini ne işe yarar?’ sorusunun cevabını şu şekilde verebiliriz;
Koroner kalp hastalığının meydana gelmesini engeller,
protein tozu tadı güzel %76 protein enerjide sağlıyor kreatin ilaveli düz kreatin kullanma kaslar gereksiz şişer ara verirsende direk sarkar arkadaşlarıma çok oldu ama az bi ilaveli protein tozları kullanırsan gelişiminde fiziksel görünümünde yardımcı olur bunları kullansan yeter