Neler Yeni

Öneri Airpods için kablo önerisi

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Bala
Bütçe
300
İyi forumlar, Airpods 4. Nesil almayı düşünüyorum ve ucu type c olduğu için ya type c to type c ya da lightning girişli type c çıkışlı dönüştürücü almam lazım. Bilindik veya iyi bir dönüştürücü yoktu ve apple’ınki çok pahalı. Baseus’ın bu kablosu alınır mı?

Ayrıca aklımda bir soru var; benim adaptörüm Apple 20 wattlık ve bu kablo 100 wattlık. Baktığıma göre Airpods’ların 5 wattla mı ne şarj olması gerekiyormuş. Sonuç olarak kaç watt çekecek Airpods kutusu? Bir sıkıntı teşkil eder mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mert Güler
kutunun içinden kablo çıkıyordu ya onu da mı kaldırdılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Airpods pro 2.nesil aldım kutudan örgü kablo çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi forumlar, Airpods 4. Nesil almayı düşünüyorum ve ucu type c olduğu için ya type c to type c ya da lightning girişli type c çıkışlı dönüştürücü almam lazım. Bilindik veya iyi bir dönüştürücü yoktu ve apple’ınki çok pahalı. Baseus’ın bu kablosu alınır mı?

Ayrıca aklımda bir soru var; benim adaptörüm Apple 20 wattlık ve bu kablo 100 wattlık. Baktığıma göre Airpods’ların 5 wattla mı ne şarj olması gerekiyormuş. Sonuç olarak kaç watt çekecek Airpods kutusu? Bir sıkıntı teşkil eder mi?
Kablodan ziyade adaptor burda önemli , 20 watt lık bir adaptör kullanman daha sağlıklı olur kablo 100 w olması önemli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,949
Son üye
Gimli
Top Bottom