Öneri Airpods için kablo önerisi

Arishem

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
300
İyi forumlar, Airpods 4. Nesil almayı düşünüyorum ve ucu type c olduğu için ya type c to type c ya da lightning girişli type c çıkışlı dönüştürücü almam lazım. Bilindik veya iyi bir dönüştürücü yoktu ve apple’ınki çok pahalı. Baseus’ın bu kablosu alınır mı?

Ayrıca aklımda bir soru var; benim adaptörüm Apple 20 wattlık ve bu kablo 100 wattlık. Baktığıma göre Airpods’ların 5 wattla mı ne şarj olması gerekiyormuş. Sonuç olarak kaç watt çekecek Airpods kutusu? Bir sıkıntı teşkil eder mi?

kutunun içinden kablo çıkıyordu ya onu da mı kaldırdılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Airpods pro 2.nesil aldım kutudan örgü kablo çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi forumlar, Airpods 4. Nesil almayı düşünüyorum ve ucu type c olduğu için ya type c to type c ya da lightning girişli type c çıkışlı dönüştürücü almam lazım. Bilindik veya iyi bir dönüştürücü yoktu ve apple’ınki çok pahalı. Baseus’ın bu kablosu alınır mı?

Ayrıca aklımda bir soru var; benim adaptörüm Apple 20 wattlık ve bu kablo 100 wattlık. Baktığıma göre Airpods’ların 5 wattla mı ne şarj olması gerekiyormuş. Sonuç olarak kaç watt çekecek Airpods kutusu? Bir sıkıntı teşkil eder mi?
Kablodan ziyade adaptor burda önemli , 20 watt lık bir adaptör kullanman daha sağlıklı olur kablo 100 w olması önemli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,263
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri